meme coin

Elon Musk’ın Da X’den Etkileşime Girdiği Meme Coin Ön Satışı 25 Milyon Doları Aştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para haber – Sponsorlu içerik. Elon Musk’ın Da X’den Etkileşime Girdiği Meme Coin Ön Satışı 25 Milyon Doları Aştı. Kripto para dünyasının en tartışmalı ve en çok konuşulan fenomenlerinden biri olan meme coin’ler manşetleri süslemeye devam ediyor. Genellikle bir şaka veya popüler kültür referansı etrafında oluşturulan bu dijital varlıklar, ciddi finansal enstrümanlar olmaktan çok uzak. Ancak, milyarder isim Elon Musk’ın meme coin’lere olan ilgisi, bu tür kripto paraların ana akım finans dünyasında daha ciddi bir yer edinmesine yol açtı. Bilindiği üzere Musk, özellikle Twitter üzerinden yaptığı Dogecoin övgüleriyle tanınır. Hatta kendisini “Doge Father” takma adıyla nitelendirmişti. Dogecoin, ilk olarak bir şaka olarak ortaya çıkmış, fakat Musk’ın dikkatini çekerek büyük bir popülerlik kazanmıştı.

 Elon Musk’ın meme coin’lerle flörtü, Dogecoin’in değerinin astronomik seviyelere ulaşmasına ve hatta bazı yatırımcılar için ciddi kazançlar elde etmelerine yol açmıştı. Musk’ın bu tür kripto paralara olan ilgisi sadece finansal bir fayda sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda teknolojinin ve toplumun geleceği üzerinde de önemli bir etki yarattı. Dogecoin ile başlayan bu ilgi, daha sonra Shiba Inu gibi diğer meme coin’lere de sıçramıştı. Musk, kripto paraların geleceği hakkında düşündürücü sorular sorup bu dijital varlıkların potansiyelini ciddiye alıyor. Ancak, bu ilgi aynı zamanda volatiliteyi ve spekülasyonu da beraberinde getiriyor. Dolayısıyla yatırımcılar için hem fırsatlar hem de riskler oluşturuyor.

Wall Street Memes şu anda ön satış etkinliğinde harikalar yaratıyor. Elon Musk’ın da bir kaç gönderide ilgi göstermesinden sonra birçok yatırımcı Wall Street Memes token satın almaya yöneldi. Bu sebeple, bu yazımızda Wall Street Memes’i mercek altına alacağız.

Wall Street Memes (WSM)

2023 yılının en çok konuşulan meme coin’lerinden biri olan Wall Street Memes (WSM) ön satışı, piyasalarda dalgalar yaratırken Tesla ile SpaceX’in CEO’su, X’in (Twitter) patronu Elon Musk’ın da dikkatini çekmeyi başardı. Meme coin projeleri genellikle 50 bin ila 2 milyon dolar arasında bir hedef belirlerken, Wall Street Memes ön satış etkinliğinde tam 25 milyon dolar toplamayı başardı.

https://twitter.com/elonmusk/status/1636924379086077954

Wall Street Memes, sadece finansal değil, aynı zamanda sosyal ve politik eleştirileri hedefleyen meme’leriyle ön plana çıkıyor. Hükümetlerin ve yatırımcıların çifte standartlarına dair keskin eleştiriler, bu projeyi diğer meme coin’lerden ayırıyor. Bu da coin’e kripto piyasasında benzersiz bir avantaj sağlıyor.

Bu token, Wall Street Bets Reddit topluluğu gibi efsanevi bir kökene sahip. GameStop açığa satış olayını tetikleyen bu topluluğun, 1 milyonu aşkın global takipçisi bulunuyor. 2021 yılında başarılı bir şekilde NFT koleksiyonu da sunan WSM, topluluğunu hızla büyütmeye devam ediyor.

Milyar Dolarlık Hedef ve İlgi Çeken Ön Satış

Proje ekibi, WSM tokeninin üst düzey borsalarda işlem görmeye başlamasının hemen ardından 1 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaşmayı hedefliyor. Ön satışa olan bu yoğun ilgi, bir yatırımcının tek başına 1 milyon dolar yatırmasıyla doruğa ulaştı.

Proje sadece global yatırımcıları değil, aynı zamanda kripto ‘balinalarını’ da etkiliyor. Musk’ın ekip ile girdiği etkileşimler birçok potansiyel alıcıyı Wall Street Memes token satın almaya itti.

Wall Street Memes’in cazibesine katkıda bulunan şey, projenin özel bir topluluk ekosistemini teşvik etme konusundaki kararlılığını gösteren tokenomik özelliği. Toplamda 2 milyar kripto tokenin yüzde 50’si ön satış için, yüzde 30’u topluluk katılımını ödüllendirmek için ve yüzde 20’si de likiditeyi sürdürmek için ayrıldı.

 https://twitter.com/elonmusk/status/1649784663924244482

meme coin

50 Bin Dolarlık Airdrop Ödülü

Öte yandan ön satışa yatırım yapmanın ötesinde, Wall Street Memes’in airdrop yarışmasına katılmak da mümkün. Bu etkinlik, beş şanslı meme coin meraklısını WSM token cinsinden 50 bin dolarlık yüklü bir airdrop ile ödüllendirmeyi amaçlıyor.

Halihazırda WSM tokenleriniz varsa, Wall Street Memes airdrop sayfasındaki butona tıklamanız yeterli.

Ayrıca Wall Street Memes ekibi, yatırımcıların tokenlerini stake etmelerine ve pasif gelirin keyfini çıkarmalarına olanak tanıyan bir stake etme mekanizması sunuyor. WSM, 27 Eylül’de birkaç önde gelen kripto borsasında piyasaya sürülecek. Ön satış 25 Eylül TSİ 21.00’de sona erecek. Henüz borsalar netleşmedi fakat Türk kullanıcıların da yoğun olarak işlem yaptığı ve dünyaca tanınan borsalarda listeleneceği haberleri geliyor.

Bu haberler birçok yatırımcıyı teşvik etti ve merakta bir artışa neden oldu. Böylelikle son aşamalarında daha da fazla ön satış faaliyetine yol açtı.

Sonuç olarak, WSM, Elon Musk gibi endüstri devlerinin dikkatini çekmeyi başardı.

Benzersiz yaklaşımı, güçlü topluluğu ve stratejik token tahsisi, onu meme coin alanında öne çıkan bir proje haline getiriyor. Öte yandan topluluk odaklı bir strateji ile yatırımcı güvenini artırıyor.

WSM, 50 bin dolarlık airdrop ve üst düzey borsa listeleri gibi heyecan verici teşviklerle kripto para piyasasında ilgi çekici bir yolculuğa hazırlanıyor.

(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden veya ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir.  Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetlerle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin