featured

2022’de kriptodan pasif gelir elde etmenin en iyi 5 yolu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ayı piyasasında yatırımcılar için önemli olan pasif gelir elde etmek. Sizde kripto para biriminizi ve Bitcoin tabanlı pasif gelir kaynaklarınızı artırmak istemez misiniz? Şu anda kazandığınız kripto para miktarını etkinleştirmek için en basit tekniği bilmek ister misiniz?

Kripto para birimleri popülerlik kazandıkça pasif gelir elde etme şansı da artıyor. Aktif katılım olmadan sürekli para kazanmak, Bitcoin’in pasif gelir yaratma hedefidir. Artık gereksiz ticari riskler almak, can sıkıcı çabalar sarf etmek veya hiçbir şey kazanmamak için Bitcoin’inizi istediğiniz kadar çalıştırabilirsiniz. 

Bir şeyleri ayarlamak için zaman ayırmanız yeterli olacaktır. Pass kripto para birimiyle çalışan pasif gelir fırsatları oluşturmaya yönelik birkaç fikir bu yazının içinde yer alıyor. Otomatik olarak yinelenen çok sayıda gelir akışı oluşturmak için birkaç tekniği birleştirebilmek mümkün.

1. Bulut Madenciliği

2. Arkadaşına referans ol gelir elde et

3. Pazar NFT’leri

4. Çevrimiçi e-Kitap satışları

5. YouTube’da bir hesap oluşturun

Bulut Madenciliği

Bulut madenciliğinin gelişmesiyle, herhangi bir özel yazılıma veya donanıma sahip olmadan pasif gelir elde etmek mümkün. Ayrıca bunları doğrudan çalıştırmadan, kiralık bulut bilgi işlem gücünü kullanarak kripto para madenciliği yapmak da imkanlarda dahilinde. 

Bireyler, bir hesap açarak ve küçük bir ücret ödeyerek Bitcoin madenciliğine uzaktan katılabilir. Sonuç olarak, bulut madenciliği şirketleri, madenciliğin erişilebilirliğini ve karlılığını daha geniş bir insan kitlesi için artırdı. Bulut madenciliği siteleri Bytebus ile herkes evinin rahatlığında Bitcoin madenciliği yapabilir. 

Bytebus, tüketicilerin uygun fiyatlara çeşitli madeni paralar çıkarmasını sağlamak için son teknoloji madencilik ekipmanı kullanıyor. Sonuç olarak, madencilik işinden yaptıkları yatırımın karşılığını en iyi şekilde alıyorlar.

Kullanıcıların Bulut Madenciliği platformu olarak Bytebus’u kullanmaları için birkaç neden:

  • Kaydolun ve hemen 10$ kazanın.
  • Web Sitesinin 120 farklı ülkeden yaklaşık 360.000 kullanıcısı bulunmaktadır.
  • Kuruluşundan bu yana bir milyondan fazla işlem yapılmıştır.
  • Platform ile ondan fazla başka kripto madenciliği yapabilirsiniz.
  • Bakım veya depozito ücreti yok.
  • Acemi bulut madencileri için günlük ücretsiz planlar ve Litecoin, stabilcoin, Bitcoin dahil olmak üzere çeşitli kripto para birimleri için hash oranı sözleşmeleri dahil olmak üzere çok sayıda yatırım seçeneği.
  • Arkadaşlarınızı önerebileceğiniz ve %3 komisyon alabileceğiniz bir tavsiye programı da sunuyor.
  • Sistemin güvenliğini sağlamak ve korumak için DDoS savunması ve SSL kullanılır.
  • Günlük %2-10 faiz oranlarıyla çeşitli yüksek getiri planları mevcuttur.

Desteklenen Paralar: BTC, BCH, LTC, ETH, XRP, USDT, USDC, DASH, vb.

Fiyat: Sürekli Kullanım İçin Ek Maliyetlerle 10 Dolardan Başlayan Ücretsiz Denemeler Bu platformda, kullanıcılar kendileri için hesaplar oluşturabilir ve hemen günlük pasif gelir elde etmeye başlayabilirler.

Daha fazla ayrıntı için Web Sitesi: https://bytebus.com/

Arkadaşına referans ol gelir elde et

Çok sayıda kripto para birimi ortaklık programı, web sitelerine veya uygulamalarına yeni kullanıcılar göndermeniz karşılığında size ödeme yapacaktır. Tavsiye programlarına katılmak ücretsizdir. Bir hesap oluşturduktan sonra benzersiz bir URL alacaksınız. 

Bağlantıyı web siteleri, bloglar, forumlar ve sosyal medya dahil olmak üzere istediğiniz yere yaymaya başlayabilirsiniz. Birisi kaydolmak veya bir şey satın almak için bağlantınızı kullandığında size ödeme yapılır. 

En önemli fayda, hızlı bir şekilde başlama ve para kazanma yeteneğidir. Ek olarak, tüm bu çabayı gösterseniz bile günlerce, haftalarca, aylarca ve hatta yıllarca para gelmeye devam eder. Şu anda bir blog veya Web sitesi işletiyorsanız veya büyük bir sosyal medya takipçiniz varsa, tavsiye programları makul bir pasif gelir elde etmenin harika bir yolu olabilir.

Yatırım yapmasanız bile para kazanmaya başlayabilirsiniz. Tavsiyelerinizden biri tarafından tamamlanan her satın alma işlemi için %3 tavsiye komisyonu bonusu almaya hak kazandınız. Örneğin, birisi tavsiye kodunuzu 100$’lık bir işlem yapmak için kullanırsa, ücretsiz olarak 3$ alırsınız.

Daha fazla ayrıntı için Web Sitesi: https://bytebus.com/referralprogram

Pazar NFT’leri

NFT’ler veya misli olmayan tokenler, dijital bir defterde tutulan ayrı varlıklardır. NFT’lerle ilgili harika olan şey, depoladığınız yatırımın paha biçilemez olabilmesidir. Dijital tasarımlar, fotoğrafçılık, müzik, oyunlar, GIF’ler ve hatta video dahil olmak üzere her şey için NFT’ler oluşturabilirsiniz.

Bir NFT’nin oluşturulması basittir. Bir hesap için kaydolabilir ve OpenSea gibi web sitelerini (bazı ek gaz ücretleri içerir) kullanarak adım adım para basma prosedürünü takip edebilirsiniz.

NFT gelirleri genç bir sektör olmasına rağmen şimdiden 10 milyar dolar eşiğini aştı. Bölgeye girmek hala mümkün. Hem basım masraflarının hem de satılacak NFT’leri üretmek için gereken sürenin önceden bir taahhüt gerektirdiğini unutmayın.

Çevrimiçi e-Kitap satışları

Bugün, kendi kendine yayıncılık yaygındır. Amazon’dan bir e-Kitap satın aldığınızda, kendi yayınladığınız bir kitabı satın alıyor olma ihtimaliniz yüksektir. Kendini yayınlamak da saçma bir şekilde basittir. Birkaç yıl önce denediğimde, basitliği beni hayrete düşürdü.

Amazon’un Kindle Direct Publishing gibi bir kendi kendine yayın platformuna yüklemeden önce bir kitabın kapağını yazmalı, düzenlemeli ve oluşturmalısınız. Ancak hemen başarıya güvenmeyin. Bunu pasif bir gelir akışına dönüştürmeden önce, önemli miktarda önceden pazarlama yapmanız gerekecektir.

Çevrimiçi satabileceğiniz yazdırılabilir ürünler yapmak benzer bir seçimdir. Yazdırılabilir belgeler tüm bir e-Kitap kadar geniş bir alanı kapsamadığından, bunları yapmak daha kolaydır ve pasif olarak satışlardan kâr elde etmenize olanak tanır. Bu çevrimiçi kursun ilk gününde, Fiverr ve Etsy’de satmak için nasıl ürün üreteceğinizi öğreneceksiniz. Ayrıca şunların nasıl yapıldığını da öğreneceksiniz: E-Basılabilir Ürünlerin Satışı Kursu.

YouTube’da bir hesap oluşturun

Bir YouTube kanalı başlatmak hala mümkün. ABD’de, insanların şaşırtıcı bir şekilde %74’ü YouTube’u kullanıyor. Bu, pasif gelir için çekilecek oldukça büyük bir izleyici kitlesidir. Sorun? Başlangıçta çok az veya hiç ödül için çok çalışma gerektirir.

Bununla birlikte, uzun vadeli bir bakış açınız varsa ve çalışmalarınızı önden yüklemeyi dert etmiyorsanız, başarılı bir YouTube kanalı büyük bir pasif gelir potansiyeline sahiptir. İçerik, tıklamalar ve görüntülemeler oluşturup hedef kitlenizi genişlettikçe, bağlı kuruluş satışları, sponsorluklar, marka entegrasyonları ve reklamlar gibi pasif gelir akışlarının tümü birikebilir.

Çözüm

Pasif kripto para birimi elde etmenin yeni bir yolunu arıyorsanız, hızla muazzam karlar elde etmek için beş basit teknik ekledik. Ek olarak, fazla zaman gerektirmezler, bu yüzden stres olmadan çok şey yapmaya başlayın. Ayrıca fazla bir şey yapmadan daha zahmetsizce kazanabilirsiniz.


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin