featured

AirDAO Hakkında Önemli Kısa Bilgiler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

AirDAO, AMB-Net blok zincirini yöneten DAO’dur (Merkezi Olmayan Otonom Organizasyon). AirDAO, DeFi’yi ortalama bir kullanıcı için daha erişilebilir hale getirerek Web3’ün avantajlarını kullanıcı dostu bir ürün paketiyle daha önce kullanılmayan küresel bir kitleye ulaştırmayı amaçlıyor.

Amiral gemisi AirDAO Dashboard, DeFi deneyimini sezgisel, hepsi bir arada bir arayüzde düzene sokarak dApp’lerin (Merkezi Olmayan Uygulamalar) gücünün kilidini açar. Bu basitlik odaklı yaklaşım, panoda yayınlanan ilk DEX’te (Merkeziyetsiz Değişim), FirepotSwap’te belirgin bir şekilde görülmektedir. FirepotSwap, genellikle karmaşık ticaret deneyimini basit bir varlık takasına dönüştürür. Kullanıcılara tek bir tıklama ile tokenleri stake etme ve karşılığında ödüller kazanma şansı verir.

AirDAO ve partnerleri, kullanıcıları düşünerek kullanıcı dostu ürünler tasarlıyor. Kripto konusunda hala kafası karışık olan küresel nüfusun çoğunluğunun katılımını daha hızlı ve daha kolay hale getirmek için herkesin günlük hayatında kullanabileceği ürünler oluşturmayı hedefliyor.

AirDAO üyeleri yalnızca tüketiciler değildir. Kullanıcılar, AirDAO yönetişiminin, geliştirmenin, yol haritasının ve ürün tesliminin geleceğini şekillendirmeye yardımcı olan aktif bir rol oynayabilirler.

AirDAO, herkesin kripto para birimlerini ve merkezi olmayan finansı (DeFi) öğrenme ve bunlara katılma fırsatına sahip olması gerektiğine inanıyor. Bu nedenle şirket, dünya çapında blockchain teknolojisinin inanılmaz potansiyelini henüz keşfetmemiş milyarlarca insanı işe almada son derece yardımcı olacak basit ve kullanışlı DeFi ürünleri yaratıyor. AirDAO CEO Lang Mei Hakkında: https://blog.ambrosus.io/my-journey-to-becoming-the-new-ceo-48c9a3471a3f 

AirDAO Ürünleri

Şu anda AirDAO’nun sunduğu ürün ve hizmetler şunlardır:

  • AMB-NET- Ultra hızlı, güvenli ve düşük maliyetli bir katman-1 blok zinciridir
  • AirDAO Staking- AMB tokenlarınızı stake ederek AMB-NET’i güvenceye alabilir ve her 6 saatte bir ödül kazanabilirsiniz
  • AirDAO Web App- Tüm kripto ihtiyaçlarınız için nihai bir kripto panosudur
  • AirDAO Bridge- AMB tokenlarınızı BNB Zinciri veya Ethereum ağları arasında güvenli bir şekilde köprüleyin veya Ambrosus Ağına likidite getirmenizi sağlar
  • FirepotSwap- AMB-NET’teki ilk merkezi olmayan borsa (DEX) platformudur
  • AirDAO Explorer- AMB-NET’te işlem ayrıntılarına ve çeşitli ağ ölçümlerine erişin

Haberler

  1. MEXC, AirDAO AMB tokeni bir USDT çifti ile listeliyor ve AirDAO ile işbirliği içinde kapsamlı bir tanıtım kampanyası yürütecek. MEXC bir $AMB alım satım yarışması yapacak ve ayrıca bir M-Day promosyonu olacak. MEXC ayrıca, 28 Ekim Cuma günü CEO Lang Mei ile bir AMA düzenledi.
  1. AirDAO’nun hepsi bir arada DeFi kontrol paneli’nin airdao.io’da piyasaya sürülmesinden bu yana, proje ilk olarak AMB ve BNB Zinciri arasında bir köprü ile başlatıldı. CEO, çok zincirli bir geleceğe kesin olarak inanıyor ve yakın zamanlarda airdao, Ethereum’a da bir köprü kurdu.
  1. AirDAO’nun $AMB belirteci, bir $USDT çifti ile Kucoin’de satışa sunulacak.

KuCoin’in listelenmesi, AirDAO ekosistemini 25 milyon küresel kullanıcıdan oluşan yeni bir kitleye açıyor. Listeyi çevreleyen etkinliklerin bir parçası olarak KuCoin, kazanan katılımcılar için 30.000 $ AMB token ödülü veren bir Net Holding yarışması düzenliyor. Yarışmanın yanı sıra, KuCoin ayrıca, bir Twitter airdrop ve bir katılım ödül kampanyası başlatıyor.

  1. AMB-ETH köprüsünden başlayarak, ERC-20 tokenleri kolayca AMB’ye aktarılabilecek ve likiditemizi artırırken, AMB sahiplerine SushiSwap ve UniSwap gibi en büyük Ethereum DEX’lerinde AMB kullanma olanağı verecek.

Köprü, AirDAO için ileriye doğru büyük bir adımdır. AMB sahiplerine tokenlerinin kullanımında daha fazla özgürlük sağlar. Kendi DEX FirepotSwap’imizi piyasaya sürdüğümüzde, daha fazla kullanıcı blok zincirimizin neredeyse anında işlem kesinliği, ultra düşük ücretler ve benzersiz ademi merkeziyetçilikten yararlanabilecek.

AMB-ETH köprüsü, bir geçiş zinciri kullanarak köprüler arası işlemleri kolaylaştırır. Bu bize görünürlük ve toplu olarak işlenen işlemleri gruplama imkanı verir.

AirDAO, iki ana nedenden dolayı ETH köprüsüne güveniyor:

Çok Yönlülük – Köprü şu anda Ambrosus ve Ethereum ağları arasında token (AMB ve ETH) ve token (ERC20) transfer etmek için tasarlanmıştır.

Güvenlik – Güvenlik yalnızca harici değil, aynı zamanda dahilidir. Dahili ekibin, sözleşmeleri dağıtmanıza, değişiklikler yapmanıza vb. izin veren özel köprü anahtarları vardır. Bu koruma, birisi bu anahtarlara erişse bile, içinde kilitli olan varlıkları çalamayacağı anlamına gelir. Bu temelde bir insan faktörü korumasıdır.

  1. AirDAO kısa süre önce, önde gelen bir Web3 yatırımcısı ve ilk 5 kripto piyasası yapıcısı olan DWF Labs’tan iki milyon dolarlık bir yatırım aldı.
  1. Binance ve AirDAO, yeni Binance müşterileri için 20 $ ücretsiz AMB içeren Red Packet kampanyası da dahil olmak üzere çeşitli promosyonlar için ortaklık kurdu. Binance ayrıca AirDAO’ya 200.000 USD yatırım yaptı.
  1. AirDAO’nun küresel varlığı son birkaç ayda önemli ölçüde arttı ve bunun sonucunda küresel topluluk erişimi arttı. Türkiye ve Afrika için resmi AirDAO toplulukları oluşturuldu.

(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin