Bu altcoin’lere dikkat! 2022, bu 3 kripto paranın yılı olabilir
Bu altcoin’lere dikkat! 2022, bu 3 kripto paranın yılı olabilir

Bu altcoin’lere dikkat! 2022, bu 3 kripto paranın yılı olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021, hisse senetleri için iyi bir yıl olarak finans tarihine geçecek. Ancak aynı zamanda kripto para birimleri için harika bir yıl olarak hatırlanacak. Yıl sonunda bir geri çekilme olsa bile, son 12 ayda birçok kripto varlık önemli değer kazanımları gördü.

2022’de yüksek potansiyeliyle dikkat çeken 3 kripto para

Ancak 2022 yılının ilk günlerinde, yatırımcılar artık geleceğe odaklanmış durumda. Elbette, herhangi bir varlığın ileride nasıl performans göstereceğine dair hiçbir garanti yoktur. Bununla birlikte, 2022 yılında önemli bir potansiyele sahip 3 kripto varlık var.

Kadena (KDA)

Kadena, 2021’de %5.000’den fazla değer kazanan sayılı altcoin’ler arasında yer aldı. KDA, 2021 yılını %8000’in üzerinde bir fiyat artışıyla kapattı.

İlk kripto para Bitcoin’e (BTC) benzer şekilde, Kadena’nın blok zinciri de bir iş ispatı (PoW) protokolü kullanıyor. Çoğu PoW blok zincirinin en büyük dezavantajı, ölçeklenebilir olmaması ve çevresel faktörlere zarar verecek düzeyde enerji kullanması olarak bilinir. ilk sorun, Kadena için problem değil. Zira muazzam ölçeklenebilirliğe sahip örgülü çok zincirli bir mimari yapıya sahip.

Kadena şu anda saniyede 480.000 işlem gerçekleştirebilir. Karşılaştırma yapmak gerekirse Bitcoin saniyede yalnızca yedi işlem gerçekleştirebiliyor. Ve ağa daha fazla zincir eklendiğinden Kadena’nın veriminde bir sınır yok.

Geliştiriciler ayrıca Kadena’nın süper düşük maliyetlerine de dikkat çekiyor. İşletmeler, Kadena’nın kripto gas istasyonunu kullanarak müşteriler için işlem ücretlerini tamamen ortadan kaldırabilir. Böylece, tüketiciler minimum işlem ücreti öderler.

2021’deki etkileyici performansından sonra bile Kadena, CoinMarketCap’in piyasa değerine göre en iyi kripto para birimleri listesinde hâlâ 63. sırada yer alıyor. 2022’de ilk 10 kripto paradan biri olabileceğini söylemek zor. Ancak Kadena, kesinlikle sıralamada önemli ölçüde yükselme potansiyeline sahip gibi görünüyor.

Avalanche (AVAX)

Avalanche (AVAX) 2021’de iyi bir çıkış yakaladı. Yerel token’i %3.000’den fazla değer kazandı. Avalanche şu anda CoinMarketCap’in piyasa değerine göre en iyi kripto para birimleri sıralamasında 11. sırada yer alıyor.

Avalanche blok zinciri, saniyede 4.500’den fazla işlemi işleme yeteneği ile süper hızlı bir Blockchain. Bunun yanında kesinleşme süresine (blok zincirine geri döndürülemez bir şekilde bir işlem ekleme süresi) bağlı olarak, Avalanche akıllı sözleşmeleri destekleyen en hızlı platformdur.

Yaklaşık 160 proje halihazırda Avalanche ekosisteminde bulunuyor. Avalanche, merkezi olmayan uygulamalardan (dApp’ler) Solana’dan daha fazla gelir elde ediyor. Blockchain’in 2022’de hızlı bir şekilde benimseme görebileceği konusunda bazı şüpheler de yok değil.

Avalanche için büyük bir dönüm noktası, Deloitte’un blok zincirinde bulut tabanlı bir afet kurtarma platformu oluşturmasıdır. Büyük muhasebe ve danışmanlık firmasının desteği, Avalanche için kritik öneme sahip bir gelişme olarak görüldü.

Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH) 2021’de %400’den fazla fiyat artışı gördü. Bu, Kadena ve Avalanche’ın dudak uçuklatan kazanımlarıyla karşılaştırıldığında düşük görünebilir. Ancak, kripto para birimi için patlayıcı büyüme potansiyelini hafife almayın.

Ethereum’un bazı önemli zorluklarla karşı karşıya kalırken geçen yıl 5 kattan fazla getiri sağladığını akılda tutmak lazım. Ağı, saniyede yalnızca ortalama 14 işlemi işleme yeteneği ile yavaştır. Ethereum’un yüksek işlem ücretleri, bazı geliştiricilerin diğer blok zincirlerine geçmesine de neden oldu.

Ama değişim yolda. Ethereum 2.0 yükseltmesi, blok zincirinin saniyede 100.000 işlemi gerçekleştirmesini sağlama hedefine sahip. İşlem ücretleri de önemli ölçüde azalacak. Bu iyileştirmeler, Ethereum’un zaten yaygın olarak kullanılan blok zincirine daha fazla geliştirici çekebilir.

Ethereum’un 445 milyar dolara yakın piyasa değeri şu anda sadece Bitcoin’den sonra ikinci sırada. 2022’de en üst sırada yer alabilir mi? araştırmacılar yol haritasında sorun olmazsa bunun mümkün olabileceğini düşünüyor. Olmasa bile, kripto para, 2022 yılının yıldızı olma konusunda en büyük adaylardan biri.

fool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin