Avalanche fiyatı (AVAX)

Avalanche fiyatı, genel ayı piyasasına rağmen yükseliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Pazarın geri kalanının aksine, Avalanche fiyatı bu ayki fiyat düşüşlerinden kaynaklanan tüm kayıplarını şimdiden telafi etti. AVAX, para ve ağa katılımda bu ay nadir görülen çarpıcı bir artış gördü.

Avalanche, dünyanın en büyük DeFi blok zincirlerinden biri olduğu için son aylarda çok sayıda yatırımcıyı kendine çekti. Yüzden fazla protokole sahip olan Solana ise benzer sayıda protokole sahip ve dördüncü sıra için yarışıyor.

Avalanche fiyatı
AVAX/USD

İlk olarak, blok zincirinde her gün gerçekleşen işlem sayısı ilk kez 700.000’i aştı. Aralık ortası itibariyle Avalanche, C-Chain’in aylık 537 bin civarında aktif cüzdanı olduğunu tahmin ediyor.

Kraken’in Avalanche’ı listelemesi

Bu artışın büyük ölçüde Kraken’in Avalanche’ı (AVAX) bünyesinde listelemesi kararının ardından geldiği söylenebilir. Kripto para için mevduatlar şimdiden kabul ediliyor. Kraken’de AVAX ticareti ise bugün başlayacak. AVAX’ın, Circle’ın USDC stablecoin’ini bünyesine eklemesinin ardından, bu haber su yüzüne çıktı.

Öte yandan Kraken’de AVAX Vadeli İşlemleri ve Marj Ticareti şu anda yatırımcılara açık değildir. Ancak yatırımcılar yükseliyor. Sonuç olarak, kripto paranın günlük işlem hacmi 293 milyon dolardan 1,3 milyar dolara çıkarak yüzde 370 arttı.

CoinMarketCap’e göre bugün Avalanche fiyatı 118 USD civarında seyrediyor ve 24 saatlik 2 milyar 210 milyon dolarlık işlem hacmine sahip. Avalanche, son 24 saatte %11,38 arttı.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin