Kasım 2021: Ethereum alternatifi olabilecek 3 altcoin
Kasım 2021: Ethereum alternatifi olabilecek 3 altcoin

Kasım 2021: Ethereum alternatifi olabilecek 3 altcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyatı, yatırımcıların enflasyon riskinden korunma isteğiyle yükselişini sürdürüyor. Son olarak ETH Çarşamba günü tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı. Bu yükselişle birlikte bu yıl ETH kazancını %580’e çıkartmış oldu. Ethereum’un en büyük rakibi ise bu sene %130 oranında artış gösterdi. Ethereum artışına rağmen yatırımcılar yeni alternatifler de aramayı sürdürüyor. Yatırımcıların ilgisini çeken ve Ethereum’a alternatif olabilecek 3 token aşağıda yer alıyor.

Solana (SOL)

Solana bu yıl hızlı büyümesiyle topluluk tarafından “Ethereum katili” olarak anılıyor. Yılın ilk zamanları bu kadar fazla bilinmeyen platform artık kripto piyasasının en çok benimsenenleri arasında yer alıyor. Bu benimsenmedeki en önemli nedenlerden biri, SOL fiyatının bu yıl %12.000’den fazla artış göstermesi. Toplam piyasa değeri ise 72 milyar doların üzerinde yer alıyor.

Solana, ekosistemi de hızla büyüdü. Örnek verecek olursak, DeFi Llama’ya göre platformda toplam değeri 21 milyar dolardan fazla kilitli (TVL) olan yaklaşık 32 DeFi platformu yer alıyor. Solana’nın ana ağının 2020’de yayına girdiği göz önüne alındığında bu muhteşem bir oran.

Solana’nın benimsenmesinde etkili bir diğer faktör ise saniyede yaklaşık 2.000 işlem gerçekleştirmesi. Öte yandan Ethereum, yalnızca 20 tps’den daha azını işleyebiliyor. Solana ayrıca oldukça ölçeklenebilir ve işlem ücretleri de daha ucuz. Bunlara ek olarak Solana iyi bir Ethereum alternatifi olarak görülüyor. Yakın tarihli bir ankette, Solana’nın anket yaptığı analistler, Solana fiyatının yakında 1.000 doların üzerine çıkacağını iddia etti.

Solana price

Avalanche (AVAX)

Avalanche (AVAX/USD), önümüzdeki yıllarda daha fazla büyümesi beklenen alternatif platform olarak görülüyor. Ağ, hisse kanıtı teknolojisi kullanılarak sıfırdan inşa edildi. Ayrıca dünyanın dört bir yanından binlerce doğrulayıcıya sahip.

Tüm bunlar Avalanche’ı saniyede 4.500’den fazla işlemi gerçekleştirebilen, son derece hızlı bir ağ haline getiriyor.

Solana gibi Avalanche da hızlı bir büyüme kaydetti. AVAX fiyatı bu yıl %2.800’den fazla arttı. Aynı zamanda, ekosistemindeki DeFi platformlarının sayısını da 62’ye yükseltti. Toplam kilitli değeri de 10 milyar doların üzerine çıktı. Bu nedenle, AVAX fiyatının yükselmeye devam etme ihtimali var.

Avalanche price

Kadena (KDA)

Kadena, bu hafta nispeten popüler hale gelen projelerden biri oldu. hale gelen nispeten yeni bir blok zinciri projesidir. Platform, JP Morgan’daki eski yöneticiler tarafından geliştirildi. Bu yöneticiler, bankanın trilyonlarca doları taşımak için kullandığı bir kripto para birimi olan JPM Coin’i oluşturmaktan sorumluydu.

Kadena, var olan tokenlere kıyasla daha yüksek hıza sahip. Saniyede 480 binden fazla işlemi gerçekleştirebiliyor. Bu, küresel olarak kolayca ölçeklenebileceği anlamına gelir. Aynı zamanda geliştiriciler, geliştirme sürecini desteklemelerine yardımcı olacak milyonlarca dolar topladı.

Kadena vs Ethereum

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin