Zeroedge
Zeroedge

Şans oyunları oynarken kazanç sağlamak Zeroedge ile artık zor değil

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zerocoin, dünyaca ünlü kripto para Bitcoin’in heyecan verici yeni bir dalı. Bitcoin’in yeni alternatifi, gerçek anonim işlemlerin yanı sıra daha güçlü Blockchain bağlantıları ve akıllı sözleşmelerin kullanılması yoluyla daha da fazla güvenlik vaat ediyor.

Platform avantajını ortadan kaldıran platform

Dolayısıyla, dünyanın ilk gerçek %0 house edge oranlı çevrimiçi şans oyunları platformu olan Zero Edge aracılığıyla, Zerocoin, çevrimiçi şans oyunları oynamanın yeni bir yolunu güçlendirmek için ideal bir kripto para birimi. Bu eşsiz konseptin ilk kısmı, gücü geleneksel çevrimiçi platformlardan uzak tutmak ve insanlara geri vermek. %0 house edge ile, oyuncular artık online şans oyunları platformları haksız avantajı hakkında endişelenmek zorunda. Zerocoin’e yatırım yapmanın genel çekiciliğini arttıran konseptin ikinci kısmı, Zero Tokens ile Zero Edge online casino oyunlarını oynarken aslında pasif olarak para kazanabiliyor olmanız.

Bunun nasıl mümkün olabileceğini merak ediyor olabilirsiniz. Sonuçta, neden herhangi bir online platofm müşterisine sadece oyun oynatarak daha fazla para kazandırmak ister ki? Zero Edge’in nasıl çalıştığını ve nasıl daha fazla para kazanabileceğinizi tam olarak açıklayacağız.

Ücret ödemeyin, adil oyunun keyfine varın

ZeroEdge, oyun oynama şeklinizi baştan aşağı değiştirecek yepyeni ve özgün bir konsept. Günümüzde tüm platformlarda %1 ila 10 arasında değişen ve bazen bunun da üstüne çıkan house edge vardır. Bunu platform avantajı olarak düşünebilirsiniz. Zeroedge’in çözümü ise oyunculara %0 house edge ile çok daha adil bir kazanma şansı sunmak. Zeroedge tamamen ücretsizdir ve bu platformda oynamak için hiçbir ücret ödemek zorunda değilsiniz.

Zerocoin’in sürekli artan değeri sayesinde. Her şeyden önce, %0 house edge’li oyunlara olan yüksek talebin Zerocoin’in değerini artırdığı kapalı döngü ekonomisi yaratılıyor ve kazanç buradan sağlanıyor. Bu model ayrıca, 1993 yılında icat edilen ve gerçek Bitcoin’in fiyat artışında görülebilen Metcalfe yasası olarak da bilinir.

Zeroedge
Zeroedge

70 milyar doları bulan şans oyunları endüstrisinde artık ZeroEdge sayesinde oyuncular kaybetmiyor, Zerocoin’in artan değeri sayesinde kazanç elde ediyorlar.

Platform, kullanıcılara şans oyunları tecrübelerini sorduğu geniş çaplı bir anket düzenledi ve katılımcıların çoğu, eğer mümkün olsaydı %0 house edge’li oyunları oynamak istediği cevabını verdi. İşte bu yüksek talep, Zerocoin’in değerinin sürekli artmasını sağlıyor.

Zerocoin çok yakında düzenlenecek bir ICO ile sahiplerini bulacak. Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

ZEROcoin

Web sitesiTelegramMediumYouTubeTwitterFacebook

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin