Zeroedge
Zeroedge

Kripto para birimleri ve karasal para birimleri arasındaki farklar neler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zeroedge sunar: Kripto para birimleri ve karasal para birimleri arasındaki farkları hep birlikte inceleyelim.

Geçtiğimiz birkaç yılda, kripto para birimleri ve çevrimiçi olarak yaptığımız işlemlerin geleceğini nasıl değiştirecekleri hakkında daha fazla konuşmaya başladık. Tabii ki şu anda en çok bilinen kripto para birimi, dünyanın her yerinden haber başlıkları çeken bir isim olan Bitcoin. Bitcoin daha ünlü hale geldikçe ve daha çok insan buna yatırım yapmaya başladıkça, herkes “Kripto para birimleri ve karasal para birimleri (normal para birimleri) arasındaki fark nedir?” diye sormaya başladı.

Esasen, kripto para birimleri sadece çevrimiçi olarak mevcuttur. Kripto paraları bir Bitcoin borsası gibi belirli çevrimiçi sitelerden, normal para biriminizi değiştirerek satın alabilirsiniz. Herhangi bir normal para biriminde olduğu gibi, Bitcoin’in (örneğin) değerlendiği belirli bir dönüşüm oranı vardır. Kripto para birimleriyle arasındaki büyük fark, USD veya Euro gibi normal para birimlerinden farklı olarak, bunu kontrol eden merkezi bir banka veya hükümet olmamasıdır. Daha da iyisi, Bitcoin’i satın almak için bir banka hesabına ihtiyacınız yoktur.

Zerocoin gibi diğer kripto para türleri artık dünyanın ilk %0 house edge’li çevrimiçi şans oyunları platformu Zero Edge’e güç sağlamak gibi yeni yollarla ön plana çıkıyor. Şimdi, her oyunun platformlarda kayma yaptığı online siteler tarafından her zaman yerinden edilmekten bıkan oyuncular, gerçekten adil oyunların tadını çıkarabilir.

Zeroedge
Zeroedge

Zeroedge nasıl çalışıyor?

ZeroEdge, çevrimiçi şans oyunları oynamanız için devrim yaratan benzersiz bir konsept. Şu anda, tüm online şans oyunlarında house edge denen ve platform avantajını ifade eden bir sistem var. %1 ila 10 arasında değişen ve bazen daha da artan bu oran sayesinde gerçek bir adaletten söz etmek olanaksız.

ZeroEdge’in çözümü ise %0 house edge. Diğer bir deyişle, ZeroEdge’de oynamak adil, ücretsiz ve eğlencelidir.

Aslında bu platformun en iyi yanı, platforma dahil olan oyuncuların Zerocoin’in değerini otomatikman artırması. Bunun sebebi ise %0 house edge’li oyunlara gelen yüksek talebin kapalı döngü ekonomisi yaratması. Bu model ayrıca, 1993 yılında orijinal olarak icat edilen ve Bitcoin’in fiyat artışında görülebilen Metcalfe yasası olarak da bilinir. Zero Edge, 70 milyar dolarlık şans oyunları endüstrisinde potansiyel olarak devrim yaratabilecek benzersiz bir model sunuyor. Oyuncular para kaybetmeyecek, Zerocoin’in artan değeri sayesinde sürekli kazanç elde edecek.

Platform, kullanıcılara şans oyunları tecrübelerini sorduğu geniş çaplı bir anket düzenledi ve katılımcıların çoğu, eğer mümkün olsaydı %0 house edge’li oyunları oynamak istediği cevabını verdi. İşte bu yüksek talep, Zerocoin’in değerinin sürekli artmasını sağlıyor.

Zerocoin çok yakında düzenlenecek bir ICO ile sahiplerini bulacak. Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

ZEROcoin

Web sitesiTelegramMediumYouTubeTwitterFacebook

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin