Yıldız altcoin'de boğalar devrede! Takip edilecek seviyeler
Yıldız altcoin'de boğalar devrede! Takip edilecek seviyeler

Yıldız altcoin’de boğalar devrede! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yıldız altcoinlerden biri olan Cosmos fiyatı yükseliş formunda ve boğalar fiyatı toparlamaya çalışıyor. Boğalar düşüş momentumundan başarılı bir şekilde daha iyi performans gösterdiğinden bugün için yükseliş gösteriyor. Boğalar, fiyat zaten 30,1 dolara ulaştığı için 30,7 dolarlık direnci geçmeyi planlıyor. Son yükseliş trendi, geçen hafta boyunca oldukça cesaret verici oldu, trend çizgisi yönü yukarı oldu. Kripto para birimi düşüş baskısından tamamen kurtuldu. Yükseliş momentumu kademeli olarak artıyor ve fiyat değerinde daha fazla iyileşme beklenebilir.

Cosmos ATOM 1 günlük fiyat grafiği

Altcoin’in bir günlük fiyat analizine göre önemli artış kaydedildi. Altcoin fiyatı, bugün 28,9 dolar seviyesinde bulunan kritik direnci aştı ve daha yüksek bir seviye hedefliyor. Şu anda fiyat 30,1 dolara ulaştı ve son 24 saat içinde yüzde 6,23 değer kazandı.

Cosmos price analysis: Price surges to $32.55 as bullish trend intensifies 1

1 günlük grafik için hareketli ortalama (MA), geçen hafta da yükseliş hareketi olduğu için 28,2 dolarda, ancak SMA 20 hâlâ SMA 50’nin altında işlem görüyor. Aynı zamanda, Bollinger bantları da yükseliyor. 1 günlük ATOM/USD fiyat tablosunda ortalama 28,9 dolar.

Bollinger bantları, üst ve alt değerleri aşağıdaki işaretlerde yer aldığından ATOM fiyat fonksiyonu için yüksek oynaklık gösteriyor; üst limit, direnci temsil eden 32,4 dolar alt limit ise desteği temsil eden 25,4 dolar olup, aynı zamanda oynaklığın gün için daha yüksek tarafa doğru olduğunu gösteriyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) seviyesi ise 49’da yer alıyor. Bu da tarafsız bölgeyi işaret ediyor.

Cosmos fiyat analizi: Son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

Altcoin’in 4 saatlik Cosmos fiyat analizi grafiği, boğaların son birkaç saat içinde ivme kazanmasıyla fiyatın bir kez daha yükseldiğini gösteriyor. ATOM/USD fiyatı 30,1 dolar olarak belirlendi ve önümüzdeki saatlerde daha da artması bekleniyor. Bir örnekte 30,9 dolara doğru bir yükseliş de gözlendi, ancak bu seviyede direnç de oldukça güçlü.

Cosmos price analysis: Price surges to $32.55 as bullish trend intensifies 2

Boğalar sürekli düşüş eğilimini tersine çevirebildikleri için durumun avantajını elde ettiğinden, 4 saatlik fiyat tablosu için hareketli ortalama 28,7 dolar seviyesinde yer alıyor. Bollinger bantları göstergesi aşağıdaki değerleri gösterir; üst değer 30,1 dolar ve alt değer 25,6 dolar olup, fiyat dalgalanmalarını gösteriyor. RSI skoru da son zamanlardaki yükseliş nedeniyle iyileşti ve aşırı alım bölgesine doğru hareket ederken endeks 64’e ulaştı.

Fiyat bugün yüksek ralli yaptığından, teknik gösterge tablosu da bir satın alma sinyali veriyor. Altcoin için göstergelerin 10’u nötrde ve altısı satış noktalarında olmak üzere, alış pozisyonu altında sabitlenmiş 10 gösterge vardır. Genel olarak teknik göstergeler bir bütün olarak yükseliş tarafını destekliyor.

Cosmos fiyat analizi sonucu

Cosmos price analysis: Price surges to $32.55 as bullish trend intensifies 3

Cosmos fiyat analizi, boğalar uzun bir kayıp döneminden sonra toparlanma bulmaya çalışırken, ATOM/USD trendinin gün için yükselişte olduğunu gösteriyor. Kripto para biriminin performansı, son dört gündür iyi durumda, çünkü fiyat 30,1 dolar pozisyonuna başarıyla ulaştığı için tekrar yeni bir seviye belirledi. Yükseliş momentumunun önümüzdeki saatlerde yoğunlaşması bekleniyor ve ATOM’un önümüzdeki 24 saat içinde 30,7 dolar direncini bir kez daha test etmesini bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin