Yükselişe geçen altcoin'i balinalar biriktirmeye devam ediyor!
Yükselişe geçen altcoin'i balinalar biriktirmeye devam ediyor!

Yükselişe geçen altcoin’i balinalar biriktirmeye devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Balina cüzdanları yükselen altcoin’i biriktirmeye devam ediyor. MATIC fiyatı yüzde 10 artışın ardından balinalar tokeni biriktirmeye devam ediyor. En iyi 500 Ethereum balinası, şu anda piyasada %13’lük bir koşudan geçen 1 milyon dolar değerinde MATIC token alımı gerçekleştirdi.

Balina hareketlerini izleme platformu olan WhaleStats’e göre, Matic şu anda balina düzeyindeki cüzdanlar arasında hakimiyet açısından ilk 15’te yer alıyor. Şu anda büyük adresler tarafından 200 milyon dolardan fazla MATIC bulunduruyor.

MATIC, mevcut tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,8 dolardan hızla düştükten sonra 2 dolarlık direnç bölgesini kırmayı başaramadığı için aktif olarak hareket ediyor. Yerel dip, Kasım ayının fiyat seviyeleri ile ilişkili olan bölge olan 1,4 dolar olarak belirlendi.

Piyasa bir rahatlama rallisi ile karşı karşıya

Whalestats Data

Altcoinlerin çoğu, Bitcoin 44.200 doları geçmeyi başardıktan sonra bir büyüme aşamasından geçtiğinden, yerel bir fiyat toparlanması yaşayan tek token MATIC değil. Shiba Inu ve Dogecoin gibi altcoinlerin toparlanma rallisinin liderleri arasında yer alıyor.

SHIB tokenleri, 0.000035$’lık yerel zirveden geri çekilmesine rağmen, toparlanma sırasında değerlerine göre %8’den fazla değer kazandı. Dogecoin ise yerel zirvede %12 kazandı ancak büyümeyi sürdüremedi ve değerinin %2,5’i oranında düşüş kaydetti.

Yazım sırasında MATIC 1,80 dolardan işlem görürken, piyasa genel olarak tokenin son 24 saatte değerinin %1,5’ini kaybetmesine neden olan hafif bir düzeltme yaşadı. En büyük kripto para olan Bitcoin ise dünden beri 44.332 dolarda konsolide oluyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin