featured
Novalend

Sue Blockhain tabanlı Yatırım Platformu Novalend, 6 Şubatta ICO’ya başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kendisini en iyi yatırım platformu olarak tanımlayan, Bankacılık ekosistemini daha sağlam hale dönüştürmeyi hedefleyen Novalend, 6 Şubat 2018’de ICO’ya başlayacağını duyurdu. 

Novalend’in değerleri nelerdir?

Projenin kuruluşunda üç temel taş bulunmaktadır. Bunlar;

  • Güvenlik

  • Güven

  • Sürdürülebilirlik

Bu üç temel taş sayesinde Novalend kullanıcılarının gelişen teknolojinin standartlarına en uygun fırsatları yakalamalarını sağlamaktadır. Kullanmış oldukları Sue Blockhain teknolojisi ile Novalend, yatırımcılara sorunsuz bir ticaret ve yatırım deneyimi sunmaktadır.

Novalend farkları nelerdir?

Kullanıcılara sunduğu ticaret ve yatırım deneyiminin yanı sıra Novalend’i birçok açıdan farklı kılan bazı özellikleri vardır. Bu özelliklere, göz atmaya ne dersiniz?

Mutlak şeffaflık: Yatırım konusundaki en hassas noktalardan biri, güvenliktir. Novalend, kullanıcılarının hiçbir bilgisini üçüncü kişiler ile paylaşmamaktadır. Temelinde yatan güvenirlik sayesinde, iki taraf içinde mutlak bir şeffaflık söz konusudur.

Yatırım arttırma: Son yıllarda oldukça revaçta olan kripto paraların değerini Novalend ile daha da arttırabilirsiniz.

Yatırım güvenliği: Dünya standartlarındaki döviz kurlarının sorunsuz bir şekilde çalışması için Novalend’e sürdürülebilirlik önemli bir unsurdur. Ayrıca platformda kullanmış olduğunuz cüzdanınız son derece güvenlikli bir yapıya sahiptir.

Novalend yatırım fırsatları nelerdir?

Novalend, kullanıcılarına ICO Komisyonu ile yatırım fırsatları sunmaktadır. Böylece ICO Komisyonu ile yatırımınız artmaya devam edecektir. Dilerseniz, ICO Komisyonu hakkında biraz bilgi verelim.

ICO Komisyonu nedir?

ICO(İlk Coin Arzı), Novalend’in tek kaynaktan yönetilmesini engellemek amacıyla oluşturulmuş bir fondur. Dilerseniz, Novalend’e yatırım yapmak isteyenlere bu komisyonu daha detaylı açıklama yapalım.

ICO Komisyonunda yatırım, 15 farklı tura bölünmektedir. Önümüzdeki ilk tur 6 Şubat 2018’de başlayacak. Tüm turlarda piyasa talebine bağlı kalarak ilk başlangıçta ilan edilecek olan maksimum bir katkı limiti olacaktır. Birinci tur başladıktan sonra tüm turlar sürekli olarak çalışacaktır. Esasında bu sistem her kullanıcının herkesin NLC Tokenlere sahip olması için tasarlanmıştır, bu yüzden bir kullanıcı tur atladığında bir sonraki turda NLC’yi satın almaya çalışabilmektedir.

Novalend’in sizlere sunduğu başka fırsatlar nelerdir?

Novalend, kendisini en iyi yatırım platformu olarak tanımlarken, bünyesine birçok özellik de katmıştır. Müşterilerin yatırımlarını doğru ve karlı hale getirmek amacıyla yapılan bu fırsatlar şu şekildedir.

Her yerden ulaşım: Merkezi olmayan Blockchain yapısı sayesinde, dilediğiniz her yerden Novalend’e giriş yapabilirsiniz. Zaman ve mekan kısıtlaması olmaksızın yatırımlarınızı kontrol edebilirsiniz.

7/24 destek hizmetinizde: Kafanıza takılan herhangi bir sorunda, 7 gün 24 saat destek talebinde bulunabilirsiniz. Canlı destek sayesinde, oluşabilecek tüm sorunlara en kısa yoldan çözüme ulaşacaksınız.

Davetiye Bonusu: İç Exchange’in piyasaya sürülmesinden sonraki ilk 6 ay boyunca, NovaLend toplam platform ticaret ücretinin %90’ını tüm kullanıcılara minimum 15000 NLC Token olarak paylaşmaktadır.

NovaLend Sadakat Kartı: NovaLend’in farklı marka sadakat programlarına hızlı, kolay ve güvenli katılım için bir sadakat kartı bulunmaktadır.

ERC20 TOKEN: Novalend (NLC), Ethereum token ERC20 ve NovaLend (NLC) üzerinde bir Ethereum blok zinciri üzerinden geliştirilmiştir. NLC tokenler anında (MyEtherWallet, Parity, Metamask vb.) ERC20 Cüzdanınıza gönderilecektir.

NovaLend SuperNova puanları: Bir kullanıcı NovaLend plattformda bir kredi başlattığı anda, NovaLend SuperNova puanlarını alacaktır, bu SuperNova puanları Borçlanma ve Şebeke Kredileri’nde ekstra bonus almak için kullanılabilmektedir.

Novalend ile tanışın?

Platformun içinde barındırdığı özelliklerin yanı sıra Novalend Smart Kart da bulunmaktadır. Smart Kartın özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz:

Smart Kart
Smart Kart

Karlıdır: Novalend Supernova puanları büyük online mağazalarda indirim için kullanılabilir.

Güvenilir: Tüm işlemlerde şeffaflık ve güvenirlik esastır.

Hızlı: Blockchain teknolojisi ile Smart Kart ile yapılan ödemeler anında gerçekleşmektedir.

Nakit bulundurmadan: Smart Kartınız varsa, yanınızda para bulundurmanıza artık gerek yok. Gittiğiniz her yerde Novolend Smart Kart ile alışveriş yapma imkânına sahipsiniz.

Sizlerde, Novalend’in ayrıcalıklı dünyasına adım atmak istiyorsanız, www.novalend.co adlı web siteyi ziyaret edebilirsiniz. Projenin ilk tur ICO’su ve NLC token satışları 6 Şubat 2018’de başlıyor.

Projenin White Paper’ına buradan ulaşabilirsiniz.


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin