Yarış kızışıyor DOGE katili Shiba, yeni bir ortaklık daha duyurdu!

Yarış kızışıyor: DOGE katili Shiba, yeni bir ortaklık daha duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba, geçtiğimiz hafta yeni bir gelişmeyi duyuracaklarını takipçileriyle paylaşmıştı. Ortaklık için çalışma içinde olan ekip sonunda mutlu haberi verdi. En değerli ikinci meme coin, yaptığı anlaşmayla büyük bir ses getirmeyi hedefliyor. Yapılan anlaşma ise şu an henüz fiyatı etkilemedi.

Kripto varlıklarında daha öncesinde gelişen haberler fiyata hemen etki gösterirdi. Ancak şu an ayı sezonunda olmamızdan dolayı haberlerin az etki gösterdiğini görüyoruz. Haber ve gelişmelere doymuş varlıklar için en iyi çıkış yolu hacim girişi ile desteklenmesi.

Geçen hafta SHIB ekibi önemli bir gelişmeyi ima etti. Kısa süre önce, topluluğu pişirme eylemine hazırlamak için Twitter’da 16 saniyelik bir tanıtım videosu yayınladı. 3 Şubat Perşembe günü ise ekip, bir fastfood zinciriyle anlaştığını doğruladı.

Shiba, gelişimini sürdürüyor

Shiba, gelişimini sürdürüyor

Genellikle McDonald’s’ın rakibi olarak kabul edilen veya “Palyaço Katili” olarak adlandırılan Shibarium, Welly’nin Shiba ile ortaklığını kolaylaştıracak. Ayrıca, Shiba Inu Layer 2 Ölçekleme Çözümünün bu yılın başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Dogecoin katili, hem yaptığı anlaşmalarla hem proje üzerinde geliştirmelerle ilerleyiş kaydediyor. SHIB topluluğu ise gelecek yıllar için oldukça umutlu. Merakla beklenen Katman 2 çözümü olan Shibarium, SHIB işlemlerinin çok daha ucuz ve erişilebilir olmasını sağlayacak. Shibarium’u yeni ortaklık için mükemmel kılıyor.

SHIB, son 24 saat içinde 500 milyon doların üzerinde bir hacim kazandı. Fiyatı ise 0.00002068 dolar seviyelerinde. Bu değerlerle beraber meme coin piyasada 15. sırada yer alıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin