Ethereum balinaları neden bu meme coini satın alıyor?
Ethereum balinaları neden bu meme coini satın alıyor?

Ethereum balinaları neden bu meme coini satın alıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi olduğundan, çok sayıda Ethereum balinası olması şaşırtıcı değil. Şaşırtıcı olan şey, Ethereum balinalarının başka bir kripto para birimi satın alması. Balina izleme web sitesi WhaleStats’a göre, en iyi 1000 Ethereum sahibinden birkaçı Shiba Inu alımı gerçekleştiriyor. Ama neden? İşte üç olası sebep.

Daha cazip bir fiyat

Ethereum balinalarının neden Shiba Inu’yu satın aldığının en açık açıklaması, dijital kripto paranın bir süredir sahip olduğundan çok daha cazip bir fiyat seviyesinde bulunması. Shiba Inu, son üç ayda %70’ten fazla düştü. Shiba Inu’nun mevcut fiyatına en son yaklaştığı zaman 2021 yılının Ekim ayının başlarındaydı.

Ethereum da biraz düştü. Bununla birlikte, kripto para biriminde son üç aydaki yaklaşık %40’lık düşüş, Shiba Inu’nun düşüşü kadar dik değil. Bu, bir Ethereum balinasının çok fazla Shiba Inu’ya sahip olduğu ilk sefer değil. Ekim ayında bir Ethereum balinası 277 milyar SHIB coin satın aldı. Ayrıca, en büyük Shiba Inu pozisyonu, Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Butarin tarafından oluşturulan bir cüzdanda.

Daha geniş benimseme beklentisi

Yatırımcılar, kripto para biriminin gelecekte önemli ölçüde artacağını düşünmeselerdi, Shiba Inu ile ilgilenmezlerdi. Bu cephedeki iyimserliğin olası bir nedeni, Shiba Inu’nun gelecekte daha geniş çapta benimsenebileceği beklentisi olabilir. Ama bu beklenti gerçekçi mi? Öyle olduğuna dair yapılacak oldukça iyi bir argüman var.

Birincisi, Robinhood dijital tokeni ticaret platformunda listelemeyi seçebilir. Robinhood yöneticileri, ek kripto para birimlerini desteklemenin aciliyetini açıkça küçümsediler. Ancak Shiba Inu’nun 2022’de popüler ticaret platformuna eklenmesi şaşırtıcı olmaz.

Ayrıca, Shibarium Katman-2 çözümünün planlanan lansmanı, Shiba Inu’nun daha geniş çapta benimsenmesini sağlayabilir. Shibarium ile Shiba Inu için işlem ücretleri şimdi olduğundan çok daha düşük olmalı. Shibarium’un kesin lansman tarihi şu anda bilinmiyor, ancak bu yılın ortasına kadar gerçekleşebilir.

Metaverse fırsatı

Ethereum balinaları, Shiba Inu’nun metaverse fırsatı konusunda da yükseliş gösterebilir. Şimdiye kadar Shiba Inu, oyun paralarına yapılan son çılgın yatırımları kaçırdı. Meme coin geç kalmış olsa da, oyun geleceğinin kritik bir parçası olacak gibi görünüyor.

Shiba Inu Games, çok oyunculu bir oyunun geliştirilmesine öncülük etmesi için oyun geliştiricisi William Volk ile anlaştı. Geliştiriciler yakın zamanda, geliştirilmekte olan Shiba Inu metaverse’e bir göz attı. “Shiberse” olarak anılıyor, ancak geçmişte “Oshiverse” olarak da adlandırıldı.

fool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin