Dev XRP transferinin ardından fiyat yüzde 15'in üzerinde arttı!
Dev XRP transferinin ardından fiyat yüzde 15'in üzerinde arttı!

Dev XRP transferinin ardından fiyat yüzde 15’in üzerinde arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Balina hareketlerini izleme platformu Whale Alert, üç büyük XRP transferi tespit ederken altcoin yüzde 15’in üzerinde kazanç elde etti. Önde gelen blockchain takipçisi Whale Alert, Twitter’da büyük XRP işlemlerinin ayrıntılarını içeren üç tweet yayınladı.

Bunlardan ikisi Ripple ODL ortak platformlarına yapıldı. Ripple fiyatı yüzde on beşin üzerinde arttığından, kripto piyasası oyuncuları bu önde gelen dijital para biriminden büyük miktarlarda transfer etmeye başladı.

70 milyon XRP, ODL platformlarına taşındı! Ne anlama geliyor?

Whale Alert, ikisi her biri 20 milyon XRP taşıyan ve biri 30 milyon Ripple bağlantılı kripto para aktaran üç işlem tespit etti. 30 milyon XRP’nin taşındığı en erken transfer, cüzdanları arasında önde gelen Güney Koreli borsa Bithumb tarafından gerçekleştirildi. Whale Alert verilerine göre, bu platform genellikle büyük dahili XRP transferleri gerçekleştirir.

XRP_ODLtransfers

Diğer iki işlem Bitso ve Bitstamp’a anonim bir cüzdan tarafından yapıldı. Her iki borsa da Ripple’ın kesintisiz sınır ötesi ödemeler için kullanılan Ripple fintech Heavyweight ile işbirliği yapıyor. Bitso Meksika’da faaliter gösterirken Bitstamp Lüksemburg’da bulunuyor. Ayrıca Cuma günü Amsterdam’da bir ofis açıldığını duyurdu.

XRP fiyatı yüzde 15’in üzerinde bir artış gösteriyor

Sekizinci en büyük kripto para olan Ripple, son 24 saat içinde yüzde on beşten fazla kazandı ve sağlanan verilere göre 0,6714 dolardan işlem görüyor. Ripple, 1,01 dolardan işlem gördüğü 23 Aralık’tan bu yana neredeyse yüzde 42’lik büyük bir düşüş gördü. Altcoin 22 Ocak’tan 4 Şubat’a kadar 0,59 dolar aralığında işlem gördü. Bazen 0,6 doların üzerinde küçük bir artış yaşadı. Ancak, 5 Şubat’tan bu yana XRP yüzde 15,33 ekledi ve şu anda 0,67099 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin