Mart sonu XRP fiyat tahmini: Topluluk nasıl bir değer öngördü?

XRP fiyatı, yılbaşına kadar 0,50 doları görebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Majör altcoin’lerden biri olan Ripple, yıl sonuna doğru yaklaşırken fiyatlanma noktasında göz kırpıyor. Yatırımcıları mutlu edebilecek bir seviyede kapatması olası gibi gözüküyor. Peki XRP fiyatı hangi noktada bitirebilir?

Ripple’ın yerel kripto parası XRP, dijital varlık piyasasında artan satış baskısına ayak uydurmayı başardı. XRP fiyatı, uzun süredir devam eden Ripple davasının olumlu sonuçlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. 

Bununla birlikte, veriler dijital varlıkların en büyüğü türbülansla karşı karşıya kalırken, Balinaların XRP biriktirme çılgınlığında olduğunu gösteriyor. Bir rapora göre, tutulan XRP balina adreslerinin arzı son 5 hafta içinde %16,7’den %18,3’e fırladı. Bu doğrudan, balinaların FTX’in çöküşüne neden olan son piyasa duygularından tamamen faydalandığının tam olarak göstergesi.

XRP fiyatı, yarım dolarlık bölgeyi görecek mi?

Topluluk, 1 $ ‘a ulaşmak için çok önemli bir destek olarak lanse edilen 0,50 $ seviyesini geri kazanmaya odaklanıyor. Sonuç olarak, küçük yükseliş momentumu, piyasa FTX kripto borsa serpintisinden uzaklaşırken XRP’nin 0,50 dolara ulaşması için bir katalizör olup olmayacağını görmek için izleniyor.

Son haftalarda XRP fiyatı, Ripple ve SEC arasındaki durum son aşamalara girerken yükseliş işaretleri sergiledi. Token, Ripple’ın destekleyici brifinglerin kabulü gibi küçük kazançlar kaydetmesiyle dikkat çekici bir şekilde yükseldi.

Veriler, XRP Ağının Kasım ayının ikinci haftasında büyük bir artış kaydettiğini gösteriyor. Bu, kripto pazarlarının geri kalanına karşı en büyük pump olarak kaydedildi. Ancak bu aynı zamanda Eylül sonu ve Ekim başında kaydedilen XRP fiyatındaki en büyük sıçrama anlamına geliyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin