FTX haberleri: Sam Bankman-Fried ile ilgili tutuklama devam ediyor

FTX haberleri: Sam Bankman-Fried ile ilgili tutuklama devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Gece saatlerinde tutuklanan SBF’nin ardından FTX haberleri gündemi sıcak tutuyor. Bahamalar’da bazı iddialar ise gündeme bomba gibi düşecek. Yabancı kaynakların paylaştığı habere göre ülkede işin içinde olan üst düzey isimlerde yer alıyor.

FTX’in hukuk ekibi, Bahamalar otoritesinin 12 Kasım’da hükümete devredilen milyonlarca dolar değerindeki FTX tokenlerini basmak için SBF ile yakın işbirliği içinde çalıştığını iddia etti.

Diğer yandan Eski FTX CEO’su Sam Bankman-Fried (SBF), ABD Temsilciler Meclisi Mali Hizmetler Komitesi huzurunda planlı ifadesinde, hukuk firması Sullivan & Cromwell tarafından FTX şirketleri için iflas başvurusunda bulunması için kendisine baskı yapıldığını iddia ediyor. bunu yapmak potansiyel yasal ve danışmanlık ücretleriydi.

FTX haberleri: Yeni bilgiler basına sızıyor

SBF, 13 Aralık’ta ABD Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi huzurunda ifade verecekti. Ancak ABD hükümetinin talebi üzerine 12 Aralık’ta Bahamalar’da tutuklandı.

FTX haberleri ile ilgili bir hayli fazla detay ortaya çıkıyor. FTX kriziyle ilgili Kongre duruşması, CEO John J. Ray III’ün yorumlarıyla çok ilginç hale geliyor. Sam Bankman-Fried, Bahamalar’da tutuklu kalmaya devam ederken, CEO John Ray Salı günü komite önünde ifade verdi. En son Kongre temsilcileri, SBF’nin ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu’nu (SEC) kripto endüstrisinden uzak tutmak istediğini söyledi.

FTX haberleri ile ilgili son olarak Bahamalar için token iddiası kafaları karıştırabilir. FTX’in hukuk ekibi, Bahamalar otoritesinin 12 Kasım’da hükümete devredilen milyonlarca dolar değerindeki FTX tokenlerini basmak için SBF ile birlikte çalıştığını iddia etti.

Avukatlar, SBF’nin Bahamalar Başsavcısı Ryan Pinder’a yerel müşterilerin paralarını çekmelerine izin vereceğine söz verdiğini ekledi. Sonuç olarak, yaklaşık 1.500 “Bahamalı”nın borsa iflas başvurusunda bulunduktan sonra 100 milyon doların üzerinde para çektiği bildirildi.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin