Vitalik Buterin’in tepki çeken bağışından sonra yeni adım geldi

Vitalik Buterin’in tepki çeken bağışından sonra yeni adım geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Türkiye’nin Kahramanmaraş ilinde yaşanan deprem sadece ülkemizde değil Suriye’ye kadar ulaştı. 500 km’lik alanda yaşanan sarsıntı tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Herkes yardım için ellerini açtı.

Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin’de yardım kampanyalarına katıldı. Fakat ilk yaptığı yardımda büyük bir tepki almıştı. Ahbap’ın paylaştığı kripto yardımına sadece 1 ETH göndermişti. Bu olay Türkler için büyük bir boykot ve eleştiriye neden oldu. Hatta kripto dünyasının önde gelen bir fenomen Vitalik Buterin’in 1 ETH’lik bağışını geri yollamıştı.

Şimdi ise Buterin, yeniden yardım için ciddi bir bağış yaptığını duyurdu. Yabancı kaynakların paylaştığı habere göre yine Ahbap Derneği’nin yürüttüğü yardım kampanyasına dahil oldu.

Vitalik Buterin bu sefer kesenin ağzını açtı

Birçok haber kaynağına göre Buterin, iki ülkedeki son doğal afete yardımcı olmak için Ahbap Derneği’ne yaklaşık 150.000 dolar değerinde Ether verdi. Vitalik Buterin desteğini Ether para birimiyle verdi.

Etherscan işlem verilerinde yapılan transferleri açığa çıkardı. Buna göre Vitalik, “vitalik.eth” cüzdan adresinden “Ahbap Yardm” markalı bir cüzdana toplam 99 ETH veya yaklaşık 150.000 $ aktardı.

Vitalik Buterin’in ilk tepki çeken ödemesinden sonra cömert davranması takdir topladı. Bazılarına göre yapılan yardım aynı zamanda depremzedeler üzerinde kesinlikle olumlu bir etkisi olacaktır. Diğer yandan bir kez daha kripto paraların her alanda kullanılabileceği gösterildi.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin