featured
Utrum

ICO değil DICO: Utrum, dünyanın en hızlı listelenen coinlerinden biri oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICO yerine DICO denen bir fonlama yöntemi kullanan Utrum, kripto tarihinin en hızlı listelenen coinlerinden birini yarattı. Bu muazzam başarının altında yatan projeyi inceledik.

4 Temmuz 2018’de Utrum Foundation DICO, 1 milyon dolarlık soft cap’e başarılı bir şekilde ulaştı.

Merkezsizliğin fazlasıyla önemsendiği bu benzersiz kitle fonlaması, Utrum OOT Coin’in 2 ay gibi kısa bir süre zarfında kripto rekorlarını alt üst etmesini sağladı.

OOT ön satışın ilk 24 saatinde listelendi! Peki DICO nedir?

Coin ile ilgili yaşanan en önemli gelişme, ön satışın ilk 24 saatinde CoinMarketCap’te listelenmeye başlaması oldu. Bunu mümkün kılan şey, geleneksel ICO modellerine karşı DICO modeli.

Geleneksel bir ICO’da bir merkezileşme unsuru vardır. Akıllı bir sözleşme ya da kontrol eden bir kuruluş aracılığıyla kısmen merkezileştirilmiş bu fonlama yöntemi, yatırımcıları çekmek için çoğunlukla kör bir güvene ihtiyaç duyar.

Merkezsiz ICO’nun kısaltması olan DICO’da, merkezi bir organizasyon, akıllı sözleşme veya kontrol partisi yoktur. Aslında, Komodo Platformu tarafından desteklenen Atomik Takas teknolojisinden yararlandığı için Over-the-Counter (OTC) ticaretine daha yakındır. Bu, merkezi olmayan bir borsa kullanarak cüzdandan cüzdana ticaret yapabilmek anlamına gelir.

CoinMarketCap, BlockFolio, Bittsnap ve çok daha fazlası

Utrum, BarterDex’i ICO’larını kullanılabilir hale getirmek adına kullandığı için, tüm süreci yalnızca merkezden uzak ve güvenilir bir şekilde tutmadı, aynı zamanda CMC’nin API’sini de değişime uğrattı.

Utrum DICO başladıktan kısa bir süre sonra birçok coin takip uyuglaması, OOT coin’i eklemeye başladı. BlockFolio, BitSnapp, Cheddur ve GetDelta, DICO sırasında OOT coini ekledi.

DICO’nun bitiminden önce CoinExchange, OOT’yi listeledi ve Haziran ayı sonunda işlem görmeye başladı. Böylelikle coin, bu yıl en hızlı listelenen ve yaygın olarak kabul edilen yeni kripto para birimlerinden biri haline getirdi.

Borsalar
Borsalar

OOT’nin anahtar noktası, arkasında yatan eşsiz proje

OOT’nin çok geniş çapta kabul edilmesinin nedenlerinden biri de coinin arkasındaki proje ile ilgili.

Utrum projesi, kripto topluluğu için güvenilir bir platform oluşturmak, kalabalık bilgeliğinden yararlanan benzersiz bir format uygulamak ve kripto endüstrisindeki güvenilir projeleri, ICO’ları, ekipleri, varlıkları ve ürünleri veya hizmetleri tanımlamak için yapay zeka kullanıyor. Utrum platformu, kripto incelemeleri, öngörüler, tahminler ve sonunda kripto hizmetleri ve Fiverr’e benzer ürünler için bir pazar yeri olacak.

Platform, manipülasyonun yaygın olduğu Steemit gibi projelerin olumsuz etkilerinden yararlanarak doğruluk ve güvenilirliği ödüllendirmek için tasarlandı. Utrum, kriptodaki bu ve pek çok ilgili güven problemini çözmek için teknoloji ve üye katılımının bir kombinasyonunu geliştiriyor. Karmaşık algoritmaları ve ödül mekanizmalarını, topluluk yönetişimini ve küratörlüğünü kullanarak, kalabalık bilgeliği teknikleriyle birleştiğinde Utrum, yatırımcılardan geliştiricilere kadar herkesin güvenilir ve açık bilgiler bulabileceği bir topluluk merkezine sahip olmayı hedefliyor.

Cüzdanlar
Cüzdanlar

Şirketin CTO’su sektörde 20 yılı aşkın bir tecrübeye sahip

DICO’nun son ermesinin ardından şirket, bir CTO ile anlaştı.

Son teknoloji, dijital varlıklar ve finansal kurumlar için dijital kimlik doğrulaması konusunda çözümler geliştiren ve 20 yıllık bir geliştirici olan Andrew Dubinsky, Utrum’a CTO ve teknoloji lideri olarak katılıyor. Andrew’ın yazılım projeleri, dijital varlık çözümleri ve Blockchain çalışmaları Utrum’un bir sonraki adımı için hayati önem taşıyor.

Utrum coin OOT; Coinexchange, RightBTC, BarterDex’te ve şimdi de Türk Borsası SistemKoin’de listeleniyor. OOT, kripto tarihinde piyasaya çıkacak en hızlı paralardan biri ve ekip, projeyle gurur duyuyor.

 

Proje ile ilgili detaylı bilgi için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Türkçe white paper için tıklayınız.

Utrum

Web Sitesi – Türkçe White Paper

TelegramRedditTwitterFacebook

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin