Robert Kiyosaki Bitcoin tahmini

Ünlü milyoner, Robert Kiyosaki Bitcoin hakkında yorum yaptı: İşte “Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarının Bitcoin hakkındaki tahminleri!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – “Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı Robert Kiyosaki Bitcoin tahminleri, neden Bitcoin’i sevdiğini paylaşıyor ve BTC’nin 100.000 dolara ulaşacağını düşünüyor.

Robert Kiyosaki Bitcoini neden sevdiğini ve kripto para birimine ne zaman yatırım yapmaya başladığını paylaştı. Bitcoin’in her bir biriminin 100.000 doları göreceğini öngören Kiyosaki, kripto paranın “insanların parası” olduğu için Fed veya hükümetin kurtarma paketine ihtiyaç duymadığına vurgu yaptı.

Robert Kiyosaki Bitcoin tahminleri:

Zengin Baba Yoksul Baba’nın yazarı Robert Kiyosaki, daha önceden Twitter üzerinden Bitcoin’i neden sevdiğini paylaştı. BTC’nin fiyatının 100.000 dolara ulaşacağını bekliyor. Zengin Baba Yoksul Baba, 1997 yılında Kiyosaki ve Sharon Lechter tarafından ortaklaşa yazılan bir kitaptır. Kitap, New York Times En Çok Satanlar Listesi’nde altı yıldan uzun süredir yer almaktadır. Kitaptan 51 farklı dilde 109’dan fazla ülkede 32 milyondan fazla kopya satılmıştır.

Robert Kiyosaki bitcoin hakkında, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda yıllar önce en büyük kripto para biriminin fiyatının 20.000 dolara çıktığını ve daha sonra neredeyse tüm değerini kaybettiğini izlediğini belirtti. O zamanlar Bitcoin’in bitmiş olduğunu düşünmüştü. Ancak BTC yavaşça 6.000 dolara çıktığında, “çok fazla” miktarda satın aldı. Nedeni, insanların Bitcoin’i desteklediği ve Fed veya hükümeti desteklemediğidir. Bitcoin, Fed veya hükümetin onu kurtarması için ihtiyaç duymuyordu çünkü bu insanların parasıydı.

Rich Dad Poor Dad Author Robert Kiyosaki Shares Why He Loves Bitcoin — Expects BTC to Hit $100K

Ünlü yazar, yakın zamanda yayınlanan Rich Dad Radio programında, 6.000 dolarlık birim fiyatıyla 60 adet Bitcoin satın aldığını açıkladı. Ayrıca daha önce 9.000 dolarlık fiyattan daha fazla BTC satın aldığını söyledi.

Robert Kiyosaki Bitcoini uzun süredir , altın ve gümüşle birlikte önermektedir. Yakın zamanda Bitcoin’in fiyatının artmaya devam edeceğini söyledi. Perşembe günü attığı tweette, Bitcoin için 100.000 doları bir fiyat olarak belirtti. Ancak Şubat ayında 2025 yılına kadar Bitcoin’in 500.000 dolara, altının 5.000 dolara ve gümüşün aynı dönemde 500 dolara ulaşacağını öngörmüştü.

Ünlü yazar ayrıca ABD ekonomisi ve ABD dolarının gidişatı konusunda sürekli uyarılarda bulunmuştur. Geçen ay, Federal Reserve’in faiz artırımlarının hisse senetlerini, tahvilleri, gayrimenkulleri ve ABD dolarını çökerteceğini öngörerek bir çöküş beklediğini belirtmiştir. Ayrıca hiperenflasyon konusunda da uyarılarda bulunmuştur.

news.bitcoin.com

Robert Kiyosaki: Bitcoin'in 1100 Doları Test Etmesini Bekliyorum • Coinkolik

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin