UniSwap (UNI) fiyatı için bu seviyelere dikkat! Teknik analiz
UniSwap (UNI) fiyatı için bu seviyelere dikkat! Teknik analiz

UniSwap (UNI) fiyatı için bu seviyelere dikkat! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uniswap (UNI) fiyatı son iki hafta içinde 7,5 dolar ve 6,6 dolar aralığında yer alırken yatırımcılar belirsizlik yaşıyor. Bu konsolidasyonun, 6,6 dolarlık çevrilmiş desteğin üzerinde sürdürülebilirliği göstermesi gerekiyordu. Bununla birlikte, yükselen düşüş momentumu ile kripto para fiyatı daha fazla dayanamadı ve belirleyici bir düşüş kaydetti.

Anahtar noktaları:

  • UNI fiyatı, geçerli bir desteğe ulaşmadan önce %9 düşebilir.
  • Bollinger bandı göstergesinin 5,5 dolar seviyesinde yer alan alt bandı, alıcının savunmasını güçlendiriyor.
  • Uniswap tokenindeki 24 saatlik işlem hacmi 654,4 milyon dolar ve bu da %52,6’lık bir kazanç anlamına geliyor.

UNI/USDT Chart

Kripto piyasasındaki son toparlanma aşamasının ortasında, UNI/USDT çifti 18 Haziran tarihinden (3,37 dolar) 19 Temmuz tarihinin en yüksek seviyesine (7,71 dolara) çıkarak %130 yükseldi. Alıcılar bu yükseliş arasında birkaç direnç kırdı, en sonuncusu ise 6,6 dolar seviyesi oldu.

Bununla birlikte, kripto para alıcıları yaklaşık iki hafta uğraşmasına rağmen 7,5 doları seviyesini aşmayı başaramadı. Yeniden test aşamasında çoklu uzun fitil reddetme mumları, tükenmiş yükseliş momentumunu gösterdi ve düşüş eğilimini tetikledi.

Bugün, UNI fiyatı %9 düştü ve 6,6 dolarlık destek seviyesini aştı. Bu işaretin altında kapanan bir mum, gerçek bir kırılmayı doğrular ve altcoini %10 daha düşük seviyeye denk gelen 5,8 dolara düşürebilir. Bu desteğin ardından, UNI grafiği alıcıların mevcut toparlanmaya devam etmeleri için istikrarlı bir temel sağlayabilecek 5,5 dolar ve 4,5 dolar seviyelerini işaret ediyor.

Teknik gösterge

  • Bollinger bandı: Göstergenin orta çizgisi, toparlanma aşamasında UNI fiyatına dinamik destek sağladı. Bununla birlikte, kripto para sahipleri, yolda önemli bir düzeltmeye işaret eden 6,6 dolarlık bir düşüşle birlikte bu dayanağı kaybetti.
  • RSI göstergesi: günlük RSI eğimi orta çizgiye (%50) düşerek piyasada düşüş eğiliminin geri döndüğünü gösteriyor.
  • Direnç seviyeleri: 6,61 dolar ve 7,5 dolar
  • Destek seviyeleri: 5,82 dolar ve 5,5 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin