Ethereum'da hareketlilik başladı! Eski günlerine dönebilecek mi?
Ethereum'da hareketlilik başladı! Eski günlerine dönebilecek mi?

Ethereum’da hareketlilik başladı! Eski günlerine dönebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analisti Ali Martinez’e göre, Ethereum ağında gönderici veya alıcı olarak aktif olan benzersiz ETH adreslerinin sayısı artıyor. Glassnode verilerine göre, 25 Temmuz’da Ethereum’un 600.000’den fazla aktif adres kaydettiğini ekliyor.

Tweet’in yanında yayınlanan Glassnode Ethereum Aktif Adres tablosuna göre, geçtiğimiz gün ağda 604.888 benzersiz adres etkindi. Büyüyen günlük aktif adresler, artan blockchain kullanımına işaret eder; bu, zaman içinde ağ etkinliğini izlemenin etkili bir yolu olabilir.

Sonuç olarak, artan ağ kullanımı blok zincirinin yerel tokenine olan talebi artırabileceğinden, bu özel metrik genellikle fiyat hareketinin önde gelen bir göstergesidir. En son ağ kullanımı, mevcut piyasa satışlarından en çok etkilenen ETH fiyatına henüz yansımadı.

Yazım sırasında ETH, son 24 saatte %9,22 düşüşle 1.392 dolardan işlem görüyor. Fiyat düşüşünün ortasında, Ethereum takipli vadeli işlemlerde son 24 saat içinde 104 milyon dolarlık tasfiye gerçekleşti.

Ethereum birleştirmesi fiyatı nasıl etkileyecek?

Coinshares’ten gelen son veriler, Ethereum’un geçen hafta 8 milyon dolar giriş aldığını gösteriyor, ancak düzeltilmiş daha yüksek haftalık veriler, Ethereum’un 120 milyon dolar giriş aldığını gösteriyor. Haziran 2021’den bu yana, geçen haftaki girişler tek haftalık en yüksek toplam oldu. Bu aynı zamanda, son 11 haftalık bir çıkış akışının ardından fiyatta bir düzelmeye de işaret edebilir. Ayrıca, Birleştirme güncellemesi tamamlanmaya yaklaştıkça yatırımcı güveninin kademeli olarak arttığını gösteriyor.

Genel olarak, dijital varlık ürünlerine yapılan yatırımlar geçen hafta 30 milyon dolarlık girişe tanık oldu. Bununla birlikte, önceki haftadaki işlemlerin geç bildirilmesi nedeniyle, girişler 12 milyon dolardan 343 milyon dolara ayarlanarak Kasım 2021’den bu yana en büyük tek haftalık giriş oldu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin