TRON tabanlı USDT Ethereum ağındakini geçti - işte rekor seviye
TRON tabanlı USDT Ethereum ağındakini geçti - işte rekor seviye

Tron ve Cosmos fiyat analizi: TRX ve ATOM yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin kendisini 51.000-52.000 dolar bölgesindeki kritik yatay desteğinin üzerinde tutarken, kısa vadede altcoinlerin düşüş görünümü devam ediyor. Tron düşen bir kama oluşturdu ve aşağı yönlü kırıldı. Cosmos ise 18 dolar seviyesinin destekten direnişe geçtiği için bir talep bölgesini ziyaret etti.

Tron (TRX) fiyat analizi

Düşen kama, yükselişin tersine dönme paterni olarak görülürken, fiyat düşüyor. TRX, son iki günde, 0,053 dolarlık destek düzeyini ziyaret etmek için güçlü bir ivme hareketi ile 0,058 dolarlık eski desteği kaybetti.

Stokastik RSI aşırı satım bölgesinde ve fiyat yakında 0,056 – 0,057 doları ziyaret edebilir, ancak aşağı doğru başka bir hareket daha olası görünüyordu. Aroon Göstergesi ayrıca son birkaç gündeki düşüş eğilimine işaret etti ve Aroon Down (mavi) göstergede yükseldi.

Cosmos (ATOM) fiyat analizi

ATOM, boğaların tekrarlanan testlere rağmen Mart ayında savunmada başarılı olduğu 18 dolarlık teknik ve psikolojik bir desteğe sahip. Anca, son satış baskısı, bu seviyenin ayılara kaybedildiğini gördü ve 16-16,7 dolardaki talep bölgesinden bir sıçrama sonrasında direnç olarak yeniden test edilebilir.

Yönlü Hareket Endeksi, ADX (sarı) -DI (pembe) ile birlikte sarıya tırmanırken ve RSI nötr 50 çizgisinin altında hareket etmeye devam ederken güçlü bir düşüş eğilimi gösterdi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin