Litecoin, bu direnç bölgesini kırarsa yoluna devam edebilir
Litecoin, bu direnç bölgesini kırarsa yoluna devam edebilir

Litecoin fiyat analizi: LTC için izlenecek kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Düşüş son 7 günde kripto piyasasına girmiş gibi görünüyor. Bitcoin, şu an 53 bin dolar civarında işlem görürken, piyasadaki birçok altcoin fiyatı da geriliyor Geçtiğimiz hafta LTC de yüzde 15 düştü.

Bu yazının yazıldığı sırada LTC, 174,3 dolardan işlem görüyor ve 24 saatlik işlem hacmi 3,7 milyar doları aştı. Yalnızca son 24 saatte, kripto para yüzde 10’a varan kayıplar kaydetti ve önümüzdeki hafta LTC, bir toparlanma gerçekleşmeden önce fiyatta daha fazla düşüş görebilir.

1 günlük Litecoin fiyat grafiği

Litecoin fiyatı, bu yazı yazılırken güçlü bir destek seviyesini direnç seviyesine çevirdi. 207 dolardaki destek, son iki hafta içinde kripto paranın yukarı doğru hareket etme girişimlerine direnen zorlu bir aralıktı. Yazma sırasında LTC, 162 dolar civarında bir desteğe dayanıyor ve bu destek önümüzdeki 48 saat içinde ihlal edilirse, LTC’nin 140 doların altında bir değerlemeye yönelmesi ve bunun ardından 137 dolar civarında istikrar kazanması muhtemel.

Böyle bir senaryoda, short pozisyonlara sahip trader’lar bundan faydalanabilir ve bu aralıkta kâr elde edebilir.

Litecoin’in teknik göstergeleri, LTC pazarındaki düşüşü daha da net gösterdi. MACD göstergesi yakın geçmişte düşüş eğilimi gösterdi ve bu yazı yazıldığı sırada önümüzdeki günlerde tersine dönme olasılığının olduğuna dair hiçbir gösterge yok gibi görünüyor. Bu, LTC’nin fiyatını önümüzdeki hafta daha da aşağı çekebilir.

RSI göstergesi aynı zamanda aşırı satım bölgesine doğru ilerliyor ve LTC piyasasının pazar satıcılarının hakimiyetinde olduğunu öngörüyor.

Sonuç

Litecoin bu haberin yazıldığı sırada düşüş baskısında bir artış kaydediyor ve önümüzdeki hafta mutlaka bir trendin tersine dönmesi gerekmeyebilir. Bu, özellikle şu anki desteği direnişe çevrilirse geçerli olacak. Böyle bir senaryoda, LTC’nin fiyatı dengelenmeden önce 140 doların altına düşmesi muhtemel.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin