Tiberius Coin
Tiberius Coin

ETF ve kripto dünyasını birleştiren Tiberius Coin ile tanışın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu yazımızda ETF ve kripto para sektörünü bir araya getiren, gücünü metal piyasalarından alan varlık destekli yepyeni bir kripto paradan bahsediyoruz: Tiberius Coin.

ETF’ler birçok kişi tarafından en güvenli yatırım araçlarından biri olarak kabul edilir. Belirli bir sektörü ve performansını izlemek için tasarlanmıştır. Hiç kimse ETF’lerin verimliliğini tartışamaz ancak metal söz konusu olduğunda, pek de fazla seçenek yoktur.

Aslında, teknoloji sektörünün büyümesinden yararlanmak istiyorsanız, seçenekleriniz daha da sınırlıdır. Bazı ETF’ler daha geniş bir fiziksel metal yelpazesine odaklanırken, çoğu odak noktası değerli metallere yerleştirilir.

Tiberius Coin, yatırımcıların emtia alım satımlarına yaklaşma şeklini değiştirmek isteyen yeni varlık destekli bir kripto para birimidir. Bu yenilikçi token, hem teknoloji hem de elektrikli taşıt endüstrilerinde büyümeyi sağlayan birkaç önemli fiziksel metale ETF benzeri erişim sağlayacaktır. Şirket, madencilik, emtia ticareti ve diğer ilgili sektörlerde 30 yılı aşkın deneyime sahip bir ana şirket olan ana şirket Tiberius Group‘a aittir.

Tiberius Coin neden önemli?

Geleneksel ETF’ler, yatırım yapmak istediğiniz herhangi bir sektöre maruz kalmanızı sağlar. SPY, genel ekonominin kalbi olarak kabul edilen S&P 500’ü, USO‘nun petrol endüstrisine maruz kalmasını ve mali sektörün XLF‘sini izler. Bu tür ETF’ler istikrarlı, takip edilmesi kolay ve yeni yatırımcıların seçkin sektörlere maruz kalmaları için harika araçlardır.

Yine de, Tiberius Coin’in bu ETF’lerden hiçbirinin yapmadığı bir şey var. Bu yenilikçi yeni tokenin ana argümanlarından biri, varlık destekli olmasıdır. Bir ETF satın aldığınızda, altta yatan bir hisse sepeti var. Bu paylaşımları asla gerçekte paylaşmayacak olsanız da, ETF’niz performanslarını izleyecektir.

Tiberius Coin aynı mantığı kullanarak çalışır. Her token aşağıdaki metallerle desteklenir:

  • Alüminyum (25g)
  • Bakır (25g)
  • Kalay (5g)
  • Nikel (6g)
  • Kobalt (1g)
  • Altın (3mg)
  • Platin (1,5mg)

Şirket, bu metallerin, 34 trilyon doların üstüne çıkacağı tahmin edilen gelecekteki bir pazarın parçası olduğunu öne sürüyor.

İşler daha da ilginçleşiyor

Bir Tiberius Coin’e sahip olduğunuzda, tıpkı sıradan hisse senetleri gibi de kullanabiliyorsunuz. Bununla birlikte, her bir token, onu destekleyen fiziksel metal için kullanılabilir. Bu, token ticareti yapabileceğiniz ve bunları metal için kullanabileceğiniz anlamına gelir. Fiziksel metalleri almakla ilgisi olmasa da, bunu yapma yeteneği Tiberius Coin’i inanılmaz derecede güçlü bir araç haline getirmektedir. Basit anlamda, çok ihtiyaç duyulan bir fiyat tabanı yaratır.

Geleneksel ETF’ler gibi Tiberius Coin de güvenli ve istikrarlıdır. Buna karşılık, Bitcoin ve Ethereum gibi popüler kripto paralar şiddetli oynaklığa tabidir. Bu, temel metal tarafından oluşturulan fiyat tabanı tarafından korunduğu için Tiberius Coin için geçerli değildir.

Metal piyasalarına ETF benzeri erişim ve güvenlik sağlayan bir kripto

Kripto para birimlerinin en büyük avantajlarından biri sağladıkları erişim kolaylığıdır. Blockchain teknolojisi, verimliliği artırmaya yöneliktir. Tiberius Coin ile perakende yatırımcıların daha az sermaye ile yer alabilmesi nedeniyle emtia ticareti daha erişilebilir hale geldi. Bu engelleri kaldırarak Tiberius, emtia ticaretine erişimi demokratikleştiriyor.

Tipik bir vadeli işlem sözleşmesinin oldukça büyük bir hesap gerektirebileceği durumlarda, yatırımcılar Tiberius Coin ticaretini her biri için 0,70 dolara kadar satabilirler.

Bu, yatırımcıların kripto para piyasasına erişim sağlaması ve aynı zamanda metal piyasalarının likiditesinden ve istikrarından yararlanması anlamına geliyor. Metal fiyatları nadiren büyük düşüşler yaşar ve her yıl enflasyonu yitirir.

Şirket ayrıca gelecekte belirli metalleri takip edecek ek varlık destekli tokenler başlatmayı planlıyor. Mevcut odaklarının teknoloji sektörü ile ilgili metaller üzerinde olduğunu iddia ediyorlar. Emtia ticareti gibi şeylere erişimi demokratikleştirerek, Tiberius Coin, tıpkı ETF’ler gibi davranan yeni kripto para merkezli fonların yolunu açıyor.

Düzenlemeler bu coin’e güç katıyor

Düzenleme, kripto para birimleri tartışılırken pek çok yatırımcının ortaya çıkardığı ortak bir temadır. Birçok ülke hala bunları ele almak için mevzuat taslağı hazırlıyor. Öğrenilecek çok şey var, ancak endüstrinin dolandırıcılarla dolu olduğunu anlamak için yeterince ICO gördük.

Diğer kripto para birimleri düzenleme sorusunu denerken ve atlatırken, Tiberius Coin onu açıkça kucaklıyor ve kripto paranın başarılı olması için tek yol olarak görüyor. Kripto paralar ve Blockchain teknolojisi ana akımda benimsenecekse, istikrarın gerekli olduğuna inanıyorlar. Şirket, İsviçre yasaları ile düzenlenmiştir, sahiplik, itfa ve token iptalini belirten katı bir yasal çerçeveye sahiptir.

Tiberius Coin ve likidite

CoinMarketCap‘te toplam 1988 adet kripto para yer alıyor.

Bu tokenlerin çoğu öldü ve sıfır likiditeye sahipler. En popüler tokenlerin bazıları bile zaman zaman ciddi hacim kesintileri yaşar.

Tiberius Coin mülkiyeti ile birlikte verilen itfa kalemleri bu sorunu doğrudan çözmektedir. Tiberius Coin’in, sahiplerine gerçek metal için token kullanmalarına izin vermesiyle likidite bir sorun olmaktan çıkıyor. Genel işlevsellik, Tiberius Coin’i perakende yatırımcılar, büyük emtia firmaları ve hatta ürünler üretmek için fiziki metali gerektiren bireysel şirketler tarafından ticareti yapılabilmesi nedeniyle alım satımı için harika bir araç haline getirmektedir.

Yatırım süreci basitleştirildi

Bazı ülkelerde bir yatırım hesabı açmak kolay değildir. Büyük komisyonlar sebebiyle giriş engeli vardır. Tiberius Coin, ilgili yatırımcılara basit bir yatırım yöntemi sunar.

Aynı ETF’ler gibi, kullanıcılar kaydolup whitelist’e alınmak zorunda. Ancak, onay almak ve bir hesabı finanse etmek çok daha az külfetli bir süreçtir ve alım satım ücretleri çok daha düşüktür. Bu, gelişmemiş, gelişmekte olan ve gelişmiş ülkelerden bireylerin teknoloji sektöründeki büyük büyümeyi destekleyen fiziksel metallere yatırım yapmalarına olanak sağlayacaktır.

Kripto portfolyonuzu stabilize edin

Artık yeni bir kripto paraya yatırım yapma şansınız var.

Ekim ayında Tiberius Coin ICO yapacak. Şirkete yatırım yapmakla ilgileniyorsanız, resmi web sitelerini kontrol etmeli, tanıtım belgelerini okumalı ve varlık destekli tokenlere ve genel işlevlerine aşina olmalısınız.

Kripto para birimi piyasaları büyük bir değişim geçiriyor. Varlık destekli tokenler, bu sektörde içsel değer, istikrar ve şeffaflık sundukları için sektörün geleceği olarak görülüyor.

Tiberius Coin

Web SitesiWhitepaper

TelegramFacebookTwitterYouTube

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin