THETA için çok kritik bir haftaya giriyoruz! Neler olacak?
THETA için çok kritik bir haftaya giriyoruz! Neler olacak?

THETA ve Chainlink fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – THETA şu anda güçlü bir yükseliş trendinde konsolide oluyor. Boğalar, 25 Mart’ta %38,2 Fibonacci geri çekilme seviyesini 10,31 $’dan satın aldı ve fiyat yükselişe geçti.. Bu, hissiyatın pozitif kaldığını ve traderların düşüşleri satın aldığını gösteriyor.

Boğalar fiyatı 13 ila 14,96 dolar bölgesinin üzerine itebilirse, THETA / USD kuru 19 dolara ulaşabilecek yükseliş trendinin bir sonraki ayağına başlayabilir. Yükselen hareketli ortalamalar ve aşırı alım bölgesindeki RSI, en az direnç yolunun yukarı yönde olduğunu gösteriyor.
Tersine, ayılar genel direnç bölgesini başarılı bir şekilde savunursa, parite birkaç gün boyunca 10,31 dolar ile 14,96 dolar arasında aralıkta kalabilir. 10.31 $’ın altındaki bir kırılma, düşüşü 20 günlük EMA’ya (8.74 $) kadar uzatabilir.

Chainlink

Chainlink (LINK), 24 Mart’ta 26,28 dolar olan minör desteğin altına düştü ve 24 dolarlık önemli desteğe ulaştı. Boğalar bu desteği son iki gündür sürdürmüş olsalar da, toparlanma güçsüz bir duruma karşılık geliyor. Bu da alıcılar arasında düzeltmenin bitmiş olabileceğine dair güven eksikliğini gösteriyor.

20 günlük EMA (27.97 $) düşmeye başladı ve RSI negatif bölgeye düştü. Bu da ayıların üstünlüğe sahip olduğunu gösteriyor. 24 doların altındaki bir kırılma, LINK / USD kurunu 20.11 dolara sürükleyebilecek satışı yoğunlaştırabilir.

Boğalar fiyatı 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarabilirse, bu olumsuz görüş geçersiz hale gelecektir. Böyle bir hareket, daha düşük seviyelerde güçlü bir alım yapılmasını önerecek ve pariteyi birkaç gün boyunca 24 ila 32 dolar aralığında tutabilecek.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin