Terra ekibi harekete geçti! Terra Classic yakımları artacak mı?
Terra ekibi harekete geçti! Terra Classic yakımları artacak mı?

Terra ekibi harekete geçti! Terra Classic yakımları artacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra topluluğunda etkili bir grup olan Terra Rebels, bugün paylaştığı bir tweet’te Terra Classic ağında bir piyango oyunu başlattığını duyurdu. Oyun, Terra Rebels’ın Terra Classic ağında başlattığı ilk merkezi olmayan uygulamadır (DApp). Piyangoya katılmak isteyen kullanıcılar, LUNC cüzdanlarını bağlamak için Terra Rebels web sitesi aracılığıyla DApp’i bulmaları gerekir.

https://twitter.com/TerraRebels/status/1586145127160217600

Twitter’daki ayrıntılara göre, bir piyango bileti yalnızca 5000 LUNC (yaklaşık 1,25 dolar) tutarındadır. Özellikle, oyun yedi güne yayılan her turun sonunda bir kazanan seçecektir.

Bir kullanıcı, odak noktası olarak bir piyango oyunuyla inşa edilen bir projenin tamamının geliştirme için aylar harcadığını ve hâlâ en iyi şekilde çalışmak için mücadele ettiğini belirtti. Ancak Rebels’ın yarattığı oyunun kusursuz çalıştığını iddia etti.

Bu arada, incelemeler her zaman olumlu değildi. Örneğin, bir kullanıcı DApp’in işlevsel olmadığını iddia ederken, bir başkası da Android cihazlarda çalışmıyor gibi göründüğünü ekledi. Terra Rebels’ın böyle bir ayrım yapmadığını belirtmekte fayda var.

Yeni oyun, LUNC arzını azaltmak için fayda sağlarken heyecan verici bir fırsat sunuyor. Daha önce bildirildiği gibi, geliştiriciler zincir vergisi yeterli olmadığı için LUNC’yi yakmanın daha etkili yollarını bulmak için çabaladılar.

Bilet satın almanın, havuzun %26’sına ek olarak daha da önemli yanıklara yol açan %0,2 vergiye tabi olacak zincir üstü bir işlem olduğunu belirtmekte fayda var.

Topluluk yakın zamanda bir DEX beklemelidir. Ancak geliştiriciler, öncelikle Inter Blockchain Communication kanallarını yeniden açmak için çalışmak istiyor.

LUNC topluluğu ve geliştiricileri, zinciri canlandırmak için çalışmaya devam ediyor. Terra Rebels’ın DApp’i, topluluk için önemli bir adım gibi görünüyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin