Ethereum yükselişini ne tetikledi? Yukarı hareketler kalıcı olabilir mi?
Ethereum yükselişini ne tetikledi? Yukarı hareketler kalıcı olabilir mi?

Ethereum yükselişini ne tetikledi? Yukarı hareketler kalıcı olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, Eylül ortasından bu yana işlem gördüğü dar aralıktan çıkarak bugün kısaca 1.500 dolara dokundu.

Önemli Çıkarımlar

  • Ethereum bugün uzun zamandır işlem gördüğü dar aralığın dışına çıktı ve şu anda 1.450 dolardan işlem görüyor.
  • Güçlü hisse senedi endeksleri ve zayıf bir dolar, kripto paranın yükselişi için zemin hazırlamış olabilir.
  • Ethereum’un deflasyonist para sisteminin de etkisi olmuş olabilir.

Ethereum olası bir ralli için hazır mı?

İkinci en büyük kripto para birimi şu anda son 24 saatte %8,5 artışla 1.450 dolardan işlem görüyor. Kripto para, bir aydan fazla bir süredir 1.240 ila 1.405 dolar aralığına sıkışmıştı. ETH’nin bu aralığın dışına net olarak çıkıp çıkmadığını söylemek için çok erken olsa da, 15 Eylül’deki tarihi Birleşmeden bu yana para birimi bu fiyat seviyelerini ilk kez ziyaret etti.

ETH’nin sıçraması muhtemelen daha geniş piyasa koşullarına bağlanabilir. S&P 500, Nasdaq ve Dow Jones, sırasıyla %1,32, %1,86 ve %0,86 oranında artış göstererek üst üste üçüncü gün için yeşilde işlem gördü. Kripto piyasası, yılın çoğunda borsa ile benzer fiyat hareketi göstermiştir; Geçen ay, büyük ABD hisse senedi endekslerinin üçü de yeni düşükler yaparken, Bitcoin ve Ethereum aralık arasında hareket ederek daha güçlü olduklarını kanıtladı. En önemlisi, ABD doları şimdi konsolide oluyor gibi görünüyor. DXY, 27 Eylül’de en yüksek 114,6 puana ulaştı ve şu anda 110,9 puanda işlem görüyor. ABD dolarının yıl boyunca devam eden gücü, hisse senetlerini ve kripto para birimlerini olumsuz etkiledi.

Bununla birlikte, Ethereum‘u ileriye iten tek şey makro koşullar değildir. ETH’ye Açık İlgi de son birkaç saat içinde çarpıcı bir şekilde arttı. Kripto araştırma platformu Delphi Digital’e göre, Coinbase’de bir saatten kısa sürede yaklaşık 500 milyon dolarlık ETH kalıcı vadeli işlem sözleşmeleri satın alındı ​​ve bu da fiyatların hemen 1.350 dolardan 1.380 dolara yükselmesine neden oldu.

Son olarak, ETH toplam arzındaki bir azalmadan faydalanıyor olabilir. Proof-of-Stake’e geçtikten sonra bile, Ethereum’un ETH emisyonları artmaya devam etti ve elde edilen veriler, 8 Ekim’e kadar ETH’nin toplam arzının 23 günde 13.086 token arttığını gösteriyor. Bununla birlikte, artan zincir içi aktivite, blok zincirinin para politikasının deflasyonist hale gelmesine neden oldu.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin