SQUID token dolandırıcılığından sonra SEC müdahale edecek mi?
SQUID token dolandırıcılığından sonra SEC müdahale edecek mi?

SQUID token dolandırıcılığından sonra SEC müdahale edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SQUID token yaratıcıları, tam 24 saat içinde fiyatın yaklaşık yüzde 2.400’e yükseldiği bir zamanda ortadan kayboldular. Token sahipleri, zam sonrası geri çekilememeleri nedeniyle dolandırıldı. Geçen Salı 1 sentten 2 Trilyon dolarlık piyasa değeriyle 2,856 doları aşan, şimdi ise sıfırlandı.

SQUID dolandırıcıları 3.3 milyon dolarlık yatırımcı parasıyla kaçmış gözüküyor. Bununla birlikte, SEC, XRP davasında Ripple’ın XRP’sini teminat olarak almaktan hâlâ daha fazla endişe duyuyor. SQUID adlı Play-to-Earn NFT oyun tokeni, oyuncuların varlıklarını daha da çoğaltmak için çevrimiçi oyunlarına katılmak için SQUID tokeni almalarına izin vermişti.. Bununla birlikte, yeni P2E tokeni zaten uyarı işaretleri gösteriyordu. En belirgin olanı, oyuncuların elindekileri satamama durumu olmuştu.

Diğer taraftan BBC’nin belirttiği gibi P2E jetonunun web sitesi birkaç yazım hatası ve dilbilgisi hataları içeriyordu. Toplanan fon boşaltıldıktan sonra web sitesini ve jetonu tanıtan sosyal medya hesaplarının hepsi yok oldu.

SEC tarafından düzenlemeler yetersiz mi geliyor?

Bununla birlikte, buradaki daha büyük soru, SEC‘in, yatırımcıların güvenliğini ve finansal piyasalarını hiç bitmeyen bir davayla mücadele etmek yerine ihtiyaç duyulan düzenlemeleri gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceği oluyor. Singapur merkezli kripto şirketi Openmining’den Jinnan Ouyang BBC’ye yaptığı açıklamada, yeni kripto paraların herhangi bir düzenleme olmadan merkezi olmayan borsalarda listelenebildiğini söyledi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin