Solana yatay ilerliyor: Peki yukarı yönlü bir kırılma başlatabilecek mi?
Solana yatay ilerliyor: Peki yukarı yönlü bir kırılma başlatabilecek mi?

Solana yatay ilerliyor: Peki yukarı yönlü bir kırılma başlatabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana fiyat analizi, ayılar piyasanın kontrolünü ele geçirdiğinden son birkaç saat içinde düşüş dinamikleri yaşadı. Bununla birlikte, SOL için önümüzdeki birkaç gün içinde pozitif bir dönemin hakim olması bekleniyor.

Piyasa, Solana’nın fiyatının dün 11,50 dolara düştüğünü ve daha sonra 12,11 dolara yükseldiğini gösteriyor. SOL şu anda 11,88 dolardan işlem görüyor; SOL, 488.181.774$’lık işlem hacmi ve 4.325.061.850$’lık canlı piyasa değeri ile son 24 saatte %8,39 düştü. SOL kripto para birimi sıralamasında 15. sırada yer alıyor.

SOL/USD 4 saatlik fiyat analizi: Son gelişmeler

Solana fiyat analizi, fiyat aşağı doğru hareket ederken piyasanın mevcut durumunun düşüş potansiyeli gösterdiğini gösteriyor. Ayrıca, piyasanın oynaklığı azalan bir hareketi takip ederek kripto para birimini her iki uçta da değişken değişime karşı daha az duyarlı hale getiriyor. Sonuç olarak, Bollinger bandının üst sınırı 13,7 dolarda bulunuyor ve SOL için en güçlü direnç noktası olarak hizmet ediyor. Tersine, Bollinger bandının alt sınırı 11,62 dolarda bulunuyor ve SOL için bir destek noktası görevi görüyor.

SOL/USD fiyatı Hareketli Ortalama eğrisi altında hareket ederek piyasanın bir düşüş hareketi izlediğini gösteriyor. Ancak, piyasada bugün artan bir oynaklık yaşandığından, Solana fiyatının olumlu bir trende kayması için daha fazla alan var. Buna ek olarak, SOL/USD fiyatı yukarı doğru hareket ediyor gibi görünüyor, bu da piyasayı daha da artan dinamiklerle büyüttüğümü gösteriyor.

image 361

Solana fiyat analizi, Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanının 32 olduğunu ve kripto para biriminin devalüe edilmiş bölgede yer aldığını ortaya koyuyor. Ayrıca, RSI skoru yukarı doğru hareket ederek, satın alma faaliyetine işaret ediyor.

24 saatlik Solana fiyat analizi

Solana fiyat analizi son günlerde dalgalı bir hareket yaşadı. Ancak volatilite azalıyor. Ayrıca volatilite azaldıkça kripto para birimi değişime karşı daha savunmasız hale gelir.

SOL/USD fiyatının Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçtiği ve düşüş eğilimi gösterdiği görülüyor. Bununla birlikte, destek ve direnç yaklaşıyor, bu da büyük bir trendin tersine dönme ihtimaliyle birlikte azalan volatiliteyi gösteriyor. Ancak, fiyat azalan özelliklere doğru aşağı doğru hareket eder.

image 362

Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı, kripto para biriminin düşük değerini gösteren 27 gibi görünüyor. Düşük değerli bölgeye düşüyor. Bununla birlikte, RSI skoru, tutarlı bir piyasayı ve azalan dinamikleri işaret eden doğrusal bir hareketi takip eder. Artan RSI puanı, satın alma faaliyetinin satış faaliyetini aştığını gösterir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin