Solana fiyatı düşüş görünümünden kurtulabilecek mi?
Solana fiyatı düşüş görünümünden kurtulabilecek mi?

Solana fiyatı düşüş görünümünden kurtulabilecek mi? Sol için kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana (SOL) fiyatı kritik bir seviyenin altına düştü ve momentum azalırken kayıpların daha da artma riski ortaya çıktı. Ethereum alternatifi Solana ağı yerel tokeni SOL, 128 dolara yönelirken daha yüksek seviyeleri geri almak için mücadele ediyor.

Solana (SOL) fiyatı düşüş eğiliminde

Sol fiyatı, 12 saatlik grafikte 10 Aralık’ta azalan paralel kanalın alt sınırının altına 175$’dan düştü ve düşüş görünümüne işaret ediyor. Yönetim teknik modeli, boğaların düşük performans dönemini tersine çevirememesi durumunda 128 dolara doğru %25’lik bir düşüş öngörüyor.

Popüler kripto para için ilk savunma hattı 170$’da %61.8 Fibonacci düzeltme seviyesinde. Ek dayanaklar 6 Ekim zirvesi 162$’da, ardından 11 Ekim zirvesi 153$’da görünebilir.

Solana fiyatı, 146 dolar olan 78.6 Fibonacci geri çekilme seviyesinde de destek bulabilir. Satış baskısı daha da artarsa, SOL 128 dolardan ana desteğine doğru hareket edebilir.

Bununla birlikte, boğalar durgun performans dönemini tersine çevirmeyi başarırsa, ilk direnç paralel kanalın alt sınırında 174 dolarda ortaya çıkabilir.

SOL/USDT fiyatı, önce on iki saatlik 200 Basit Hareketli Ortalamada (SMA) 185 $’da, ardından %50 geri çekilme seviyesinde 186 $’da ek engellerle karşılaşacak.

Daha fazla ters hareket 12 saatlik grafikte 21 SMA değeri 198 $’da, ardından 203 $’da görünebilir; burada hakim grafik modelinin orta sınırı, %38.2 Fibonacci düzelme seviyesi ve 12 saatlik grafikteki 50 SMA ile kesişir.

Altcoin fiyatı yukarıda belirtilen engelin üzerine çıkmayı başarırsa, SOL daha sonra 12 saatlik grafikteki 100 SMA değerine denk gelen 212 $’ı hedefleyebilir. Ek satın alma baskısı, boğaları paralel kanalın üst sınırını 236 dolara doğru hareketi için tetikleyici olabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin