Solana fiyat analizi: Solana fiyatı yükselecek mi?

Solana fiyat analizi: SOL kritik desteğin üzerinde duruyor, yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana fiyat analizi: SOL bu hafta 200 dolara düştü ve oradan toparlanmayı başaramadı. Peki SOL fiyatındaki düşüş trendi ne zaman sona erecek?

SOL, 187 dolar seviyesinde iyi bir destek bulmayı başardı ve bu, yatırımcılara düşüş trendinin durması konusunda biraz umut verebilir. Mevcut direnç 204 dolarda bulunuyor ve SOL’un bu direnci aşarak yukarıya tırmanması uzun sürebilir.

Kripto para birimi Solana (SOL), tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 260 dolara çıktığından beri, daha düşük dipler ve daha düşük zirveler çizerek net bir düşüş trendi gördü. Bu tersine çevrilene kadar ayılar fiyat kontrolünü elinde bulunduracak.

Solana fiyatı

Solana fiyat analizi: SOL’un yükselme ihtimali düşük

Solana fiyat analizine göre işlem hacmi, 4 Aralık’taki çöküş sırasında zirve yaptı ve o zamandan beri fiyat düştükçe her gün azalıyor. Bu, boğaların ayılardan kontrolü geri alması bir açıklığa sahip olabileceğinden iyi bir işaret.

Günlük RSI ise düşmeye devam ediyor. Boğalar mevcut destek seviyesinde düşüş trendini durdurmayı başarırsa, RSI sonunda bir tersine çevirme girişiminde bulunabilir. 4 saatlik zaman diliminde RSI, boğalara umut veren daha yüksek dipler yapıyor.

MACD günlük zaman diliminde düşüş eğilimini sürdürüyor. Hareketli ortalamalar genişliyor ve histogram daha düşük dipler yapıyor. Bu bir düşüş sinyali ve şu anda Sol fiyatında bir tersine dönüş çok uzak görünüyor.

Solana fiyat analizi: 4 saatlik grafik

Solana fiyat analizine göre SOL fiyatı, Kasım ayında çok kötü bir ay geçirdi ve Aralık ayına kripto piyasalarında yaşanan çöküşle daha da kötü bir başlangıç yaptı. Fiyat hareketi açık bir düşüş trendinde ve şimdiye kadar onu durdurmaya yönelik tüm girişimler başarısız oldu. SOL, 187 dolarda kilit desteğin üzerinde kalabilirse, eğilimi nötr hale getirecek bir konsolidasyona girebilir.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin