Skynet
Skynet

Blockchain projesi Skynet, kurgudan gerçek dünya bilimini oluşturuyor

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Blockchain projesi Skynet, geleceği şimdiden anlar ve bir sonraki endüstri / teknolojik / ekonomik devrime temel teşkil edecek olan Yapay Zeka (AI), Makine Öğrenimi ve Nesnelerin İnterneti (IoT) gibi temel teknolojileri kullanır.

Teknoloji çok kısa bir sürede olağanüstü uzun bir yol kat etti; Bilim Kurgu edebiyatı ve medyasında anlatılanlar hayatımıza yer almaya başladı. Sibernetik sistemler, Yapay Zeka, Nesnelerin İnterneti ve robot teknolojilerindeki gerçek dünyadaki gelişmeler, dünyanın en büyük endüstrilerinin hayal gücünü ele geçiriyor ve bu teknolojilerin çoğu dördüncü sanayi devriminde anahtar oyuncular olarak görülüyor.

IoT cihazlarının sayısının her yıl yüzde 31 artacağı tahmin ediliyor ve 2035 yılında ekosisteme girecek toplam 1 Trilyon IoT cihazına sahip olduğu tahmin ediliyor. IoT için blockchain’in mimari faydaları geniş kapsamlıdır.

Skynet ile hiper bağlı gelecek

Terminatör serisinde insanlığın çöküşünü gören şirketi anımsatan bir isim olan Skynet, artık insanlığı daha iyi bir hale getirmek için bir blockchaine bağlı bir projedir. Skynet, OpenSingularity için baştan sona destek veren bir protokoldür ve hem blockchain ağları hem de modüler bir blockchain donanım platformunun birleşimi ile yeni bir ekonominin  gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmıştır.

Örneğin, Skynet, makinelerin iş yüklerini dağıtmalarına ve kaynakları paylaşmalarına olanak sağlayan Dağıtık Hesaplama gibi engelleme uygulamalarını kabul eder. Makinelerin kapasitelerini geliştirmelerini ve birbirlerini keşfetmelerini sağlayan Merkezi Olmayan Kimlikler ve geliştiricilerin hangi cihazların uymak zorunda olduğu sözleşmeleri kodlayan Akıllı Sözleşmeler kullanır . Skynet’in kabul etmediği diğer uygulamalar ise, milisaniye cinsinden cihazlar arasında değerlerin değişimini sağlayan ve Federated learning ile özel verileri vermeden makineyi eğitmek için bir araç olan kripto paralar gibi diğer birçok avantaja sahiptir.

Sonuç olarak, Skynet bu uygulamaların faydalarını ve daha fazlasını geliştiren Skynet Core, ilk tensör işleme blockchain çipseti ve yeni bir sonsuzluk zinciri IoT blockchain platformu olan Skynet Open Network (SON) aracılığıyla ilerlemektedir.

Tensör işleme Blockchain çipi ve çok zincirli Blockchain ağı

Bunu verimli bir şekilde elde etmek için Skynet Core, diğer IoT operatörlerinin ve üreticilerinin yapmadığı özgünlüğü sunar. Tüm cihazlara takılabilen, Skynet ile bağlantı kuran ve bunun ayrılmaz bir parçası haline gelmesini sağlayan modüler bir çiptir. Çekirdek üzerinden, Skynet Open Network avantajlarına erişilebilen, yüksek verimli blockchain üzerinden çalışan ve kripto paranın güvenli bir şekilde depolanabileceği bir yerdir. Sonraki birkaç yıl içinde, OpenSingularity, ilgili ağın altyapısını sağlamak için milyarlarca Skynet Çekirdeği dağıtmayı planlıyor.

Çekirdeğin ihtiyaçlarını karşılamak için, Skynet Open Network sonsuz sayıda ölçekleme teknolojisine sahiptir ve sonsuz miktarda ölçeklenerek mikro işlem ücretlerini mümkün kılan alt zincirleri oluşturur. Skynet Open Network, bu çoklu zincirlerde özel rollerle çalışacak üç farklı dijital tokene ev sahipliği yapacak. Daha spesifik olarak, tokenler, Skynet Open Network, Delegated Stake Blockchain Platformu, Ethereum Uyumlu Dağıtımlı Uygulama Platformu ve IoT dağıtımlı uygulamalarında rol oynayacaktır. Skynet Open Network, tüm Skynet Çekirdeklerini birbirine bağlamak ve işlevselliği tekrar IoT cihazlarına yönlendirmek için uygulamalar geliştirecektir.

Yakın gelecekte, tüm ekosisteme erişmek Skynet Token (SKT) ile mümkün olacak ve 50 günde 150.000.000.000 tokenin halka arzı gerçekleşecektir.

Proje ekibi

Skynet projesinin ardındaki lider, OpenSingularity Group CEO’su ve UC Berkeley deneyimli blockchain ve derin öğrenim uzmanı Alexander Shi. Onunla birlikte Samsung eski başkan yardımcısı  Dr. Jae Jung ve Qualcomm eski Başkan Yardımcısı Dr. Carl Shi. Bunların arasında, Google Ventures’tan Microsoft AI’ya uzanan yirmi artı diğer takım üyesi var. Ekip, birlikte 500’den fazla patent oluşturdu. Yarı iletken ve yapay zeka alanlarında endüstri çapında yeniliklere öncülük etti.

Skynet

Web SitesiEkiple Tanışın

TelegramTwitterFacebookMedium

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir