12 ICO
Bitmex araştırması: "50 milyon doların üzerinde en az 12 ICO henüz tokenlerini çıkarmadı"

ICO finansmanı son 2 ayda büyük düşüş yaşadı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TokenData.io, Ocak 2017’den bu yana ICO’lar için toplanan birleşik fonları gösteren bir grafik yayınladı. Grafik, son iki ayda ICO finansmanı konusunda büyük bir düşüş yaşandığını gösteriyor.

ICO finansmanı son 2 ayda büyük kayıplar verdi

Grafik 2018’de, İlk Para Teklifleri’nin (ICO’lar), yılın son beş ayı fon miktarını neredeyse iki katına çıkardığını gösteriyor.  Bununla birlikte, Haziran ayında ICO fonlarında keskin bir düşüş görülebilir. Haziran 2018 fonlamada %75’lik bir azalma yaşandı ve o zamandan beri, Temmuz 2018’de %30 daha düştü. ICO finansmanındaki düşüş, çoğu ICO’nun orijinal ICO fiyatlarının çok altına düşmesiyle, kripto para birimindeki büyük düşüş ile kolayca ilişkilendirilebilir.

ICO fiyatlarına ilişkin istatistikler oldukça endişe verici

ICO Drops, başlangıçtan bu yana ICO’larda ROI’yı gösteren bir özellik sunuyor. Ayrıca ICO’ların çoğunluğu orijinal ICO fiyatlarının çok altında 90’ın üzerinde bir düşüşle oturuyor. ICO’lar, orijinal ICO fiyatlarının çok altında, DomRaider (DRT) gibi projeler de dahil olmak üzere ICO fiyatından % 90’ın üzerinde bir düşüş  yaşandı.

ICO fiyatlarına ilişkin istatistikler oldukça endişe verici ve yatırımcıların son derece doygun bir pazar haline geldiği konusunda güvenlerini yitirdiklerini gösteriyor. ICO’lara yatırım yaparken kendi araştırmalarınızı yaptığınızdan emin olun ve asla kaybetmeye istekli olduğunuzdan daha fazla yatırım yapmayın!

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin