Sınırlı sayıda Işıklar Coin yarı fiyatına satışta! İndirimli ISIKC fırsatı için son 14 gün
Sınırlı sayıda Işıklar Coin yarı fiyatına satışta! İndirimli ISIKC fırsatı için son 14 gün

Sınırlı sayıda Işıklar Coin yarı fiyatına satışta! İndirimli ISIKC fırsatı için son 14 gün

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Işıklar Holding’in kripto para birimi Işıklar Coin, ikinci halka arzına tüm hızıyla devam ediyor. Şu an piyasada 75-80 sente alıcı bulan ISIKC, bu özel satış sürecinde sadece 40 sente satılıyor. Yarı fiyatına kripto para sahibi olmak istiyorsanız elinizi çabuk tutmanızda fayda var zira bu süreçte yalnızca 10 milyon adet ISICK satılacak.Ayrıca satış sürecinin bitimine sadece 14 gün kaldığını hatırlatalım.

İnşaat malzemeleri sektöründe 50 yılı aşkın tecrübesini yenilikçi vizyonuyla birleştiren Işıklar Holding, köklü ortaklıkları ve profesyonel kadrosuyla hayata geçirdiği Işıklar Coin’de devasa kilometre taşlarını bir bir aşmaya devam ediyor. ISIKC koduyla işlem gören kripto parasını bir de müşteri sadakat programı ile bütünleştiren holding; başta üretim, dağıtım ve yönetim alanları olmak üzere parlak geçmişinden aldığı gücünü Blockchain gibi yenilikçi bir teknolojiyle bir araya getirmenin gururunu müşterileriyle paylaşıyor.

Işıklar Coin (ISIKC) ile ilgili detaylı rehberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Yarı fiyatına Işıklar Coin (ISIKC) nasıl alınır?

Şu an piyasada 75-80 sent civarında bulunan Işıklar Coin’i (ISIKC) yarı fiyatına satın almak için yapmanız gereken çok kolay. Bu imkana kolaylıkla erişebilemiz için kullanımı kolay bir resmi web sitesi oluşturuldu. Aşağıdaki linke tıklayarak indirimli ISIKC satın alma fırsatından faydalanabilirsiniz.

İNDİRİMLİ IŞIKLAR COIN (ISIKC) ALMAK İÇİN TIKLA

Unutmayın: Bu halka arz sürecindeki özel kampanyada yalnızca 10 milyon adet ISIKC satılıyor. Fırsatın elinizden kayıp gitmemesi için acele etmenizde fayda var. Sadece 14 gününüz kaldı.

Işıklar Coin nedir?

Işıklar Coin, segmentinde uzun yıllardır zirveden inmeyen Işıklar Holding’in kripto para birimidir.

Işıklar Holding; kurucusu merhum Turgut Işık’ın “Hayat bir mücadele değildir, mücadele hayatın ta kendisidir.” prensibinden ayrılmayarak, konfor alanına sığınmadan, yeniliğin ve mücadelenin öncüsü bir ilke benimseyen çizgisinde yoluna devam ediyor. Bu gelecek odaklı bakış açısını Işıklar Holding’in her projesinde olduğu gibi bugün Işıklar Coin’de de görebiliyoruz. 50 yılı aşkın serüveninde Işıklar Holding olduğu yerde asla durmadı, Blockchain teknolojisini ve geleceğin nimetlerini sonuna kadar kullanmayı ilke edinerek ISIKC’yi başlattı.

Bulgaristan merkezli Işıklar Coin Bulgaria LTD, tüm uzun vadeli ortakları ve tedarikçileri için kendi kripto parasını yarattı.

ISIKC, ERC-20 Ethereum tabanlı bir token. ISIKC’in arkasındaki fikir bir müşteri sadakat programı ve teknolojinin sağladığı avantajlardan ötürü Blockhain üzerinde geliştirildi.

Satışla ilgili detaylar

  • Satış sürecinin bitimine sadece 14 gün kaldı.
  • Bu süreçte, piyasada 75-80 sent seviyelerinde bulunan ISIKC tokenleri sadece 40 sente alabilirsiniz.
  • 10 milyon token satışta ve kısa süre içerisinde tükenmesi bekleniyor.
  • Satın aldığınız tokenler satış süreci sona erdikten sonra, yalnızca 1 ay içerisinde elinize ulaştırılacak.

İNDİRİMLİ IŞIKLAR COIN (ISIKC) ALMAK İÇİN TIKLA

Web SitesiWhitepaper

FacebookTwitterGitHubTelegram

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. yani size satacaklar
    bir ay sonra elinize gececek
    1 ay sonra elinize gecmesinin sebebi
    kendileri borsada satmis olacagindan dolayimi :”))))

    Reply
Bizi Takip Edin