featured

SingularityNET sahipleri dikkat! Balinadan devasa hareket geldi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son zamanların öne çıkan yatırımı haline dönüşen SingularityNET’in, büyük yatırımcılarında radarına girdi. Özellikle büyük balina hesapları ciddi miktarda SingularityNET tutmakla meşhur oldu. Diğer Polygon sahiplerini yakındırsan ilgilendiren durum ise harekete geçen tokenler oldu.

Balina izleme platformu, son yaşanan AGIX hareketlerini paylaştı. Bazı balina hareketleri spekülasyonlara yol açsa da borsaya aktarılan varlıklar satış anlamını da taşıyabilir. Binlerce varlığın hareket ettirilmesi yatırımcıların takibinde olmalıdır. SingularityNET sahipleri, yaşanan hareketlerden etkilenmemek için daha dikkatli önlemler alabilir ve hamleler yapabilir.

Yapay zeka varlıklarına olan ilgi neticesinde piyasadaki para akışı bir anda kaydı. AI temalı ve altyapısı buna uygun olan kripto para birimleri tercih edilmeye başlandı. Dev şirketlerde bu alanda yatırımlarına erkenden yapıyor.

SingularityNET’ sahiplerini korkutan hareket

Zincir üstü bir analitik platformu olan Lookonchain, 24 Şubat’ta AGIX’in ilk sahibinin önemli miktarda token’ı Binance’e aktardığını saptadı. Analize göre balina, en büyük kripto para borsası Binance’e 11,8 milyon AGIX (4,8 milyon $ değerinde) transfer etti.

Lookonchain, ilk sahibinin 19 Ocak – 18 Mart 2018 tarihleri arasında EtherDelta’dan 4,4 milyon AGI çektiğini ve 19 ay boyunca (23 Ekim 2018 – 07 Nisan arası) Binance’ten yaklaşık 12,4 milyon token satın aldığını belirtti.

Ardından Mayıs 2021’de, projenin arkasındaki ekip SingularityNET AGI tokeninin AGIX’e çatallama yaptığını duyurdu. O dönemde birçok kripto borsası AGI’den AGIX’e geçiş için desteklerini verdi.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin