Kripto para borsası, aralarında Shiba’nında yer aldığı 6 kripto parayı listeliyor…

Shiba Inu halen popüler: Cüzdanlarda en çok tutulan varlık!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB), ilk 100 Ethereum (ETH) balinası tarafından tutulan en büyük para olmak için FTX tokenını (FTT) geride bıraktı. Shiba topluluğu, ekosistemini genişletmek için bir Metaverse projesini açıkladıktan sonra token, büyük bir ilgi gördü. Her ne kadar Dogecoin kurucusu bu hamleyi eleştirse de meme coin projesinden vazgeçmedi.

Shiba Inu, yeni projelerine imza atsa da fiyat yeterli performans göstermiyor. Fiyat düştükçe de ETH balinalarının SHIB biriktiriyor. Bu biriktirme meme kripto para birimi için işe yarıyor. Balinaların yaptığı alımlar sayesinde en çok tercih edilen varlık sıralamasında birinci sıraya yükseldi.

ETH balinaları 1,28 milyar dolar değerinde SHIB tutuyor

WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre, en büyük ETH cüzdanları, toplam varlıklarının %14,17’sini oluşturan 1,28 milyar dolar değerinde varlığa sahip. Yeni holdingler, SHIB’nin bir süredir en üst sırada yer alan FTX’i geride bıraktığını gördü. Şu an itibarıyla, ETH balinaları, balina cüzdanlarının toplam varlıklarının %12,82’sini oluşturan 1,15 Milyar Dolar değerinde FTX parası yer alıyor.

FTX tokenı, son 24 saat içinde satılan en iyi 10 token listesinin başında görülebilir. Bununla birlikte, tokenın son 30 gün içinde satılan en iyi 10 token listesinde 4. sırada yer aldığı da biliniyor. 

Shiba Onu ise aynı 30 günlük listede 7. sırayı kaptığı da görülebilir. Bu, kripto pazarındaki mevcut genel zayıflık göz önüne alındığında, her iki kripto paranın da Ethereum balinaları tarafından yoğun şekilde satıldığını doğrudan gösteriyor.

Son 24 saatte 1,3 Milyar SHIB jetonu yakıldı

Öte yandan öğlen saatlerinde paylaştığımız bir haberde SHIB yakımını söylemiştik. Shibburn, ölü bir cüzdana 1,3 milyardan fazla SHIB tokenın gönderildiğini bildirdi. Bu kadar miktarda meme kriptosu sadece 14 işlemde yakıldı. Bu arada, bugün sadece 7 işlemde 131 milyondan fazla SHIB piyasadan silindi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin