Shiba Inu fiyatı son 2 ayın en düşük seviyesine geriledi.

Shiba Inu fiyatı 2 ayın en düşük seviyesine geriledi! SHIB trendi bitiyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu fiyatı, köpeklerden ilham alan şaka tabanlı kripto paraların trendi sona ermeye başladığı için 2 ayın en düşük seviyesinde işlem görüyor.

Shiba Inu (SHIB) birkaç ay önce piyasayı kasıp kavurdu ve herkesin bir noktada bunun hakkında konuştuğu görülüyordu.

Shiba Inu fiyatı

Shiba Inu fiyatı, 28 Ekim’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.00008870 dolara ulaştı. SHIB bu dönemde yatırımcılara muazzam getiriler kazandırdı. Ancak, işler o zamandan beri SHIB için iyi gitmiyor.

Bu yazının yazıldığı sırada, Shiba Inu fiyatı, 24 Ekim’den bu yana, en düşük seviye olan 0.00003371 dolardan işlem görüyor. SHIB fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesinden (ATH) %60’ın üzerinde düştü ve Ekim ayının sonundaki zirveden bu yana ciddi bir düşüş trendi içinde.

Shiba Inu (SHIB) fiyatı
SHIB fiyatı

Shiba Inu (SHIB) trendi bitiyor mu?

Shiba Inu fiyatının uçtuğu dönemler gördüğümüz trend şu anda hiçbir yerde yok. Google Trends’den alınan veriler bunu doğruluyor.

img2_shib
Shiba Inu aramaları (Google Trends)

Grafik, dünya genelinde son 12 ayda Google’da “Shiba Inu” terimi için yapılan aramaları gösteriyor ve oldukça kesin sonuçlar gösteriyor.

Google aramaları, geçen Mayıs ayındaki rakamlara kadar inerek SHIB trendinin çözüldüğünü gösteriyor.

Yine de, kripto para biriminin son birkaç hafta içinde bazı başarılar gördüğünü belirtmekte fayda var. Sadece iki gün önce SHIB, önde gelen İspanyol borsalarından biri olan Bit2Me’de listelendi.

Bundan önce, 9 Aralık’ta dünyanın en büyük borsalarından biri olan Bitstamp da kripto para birimini listeledi. İlginçtir ki, Bitstamp daha önce SHIB’nin en büyük rakibi olan DOGE’yi listelemeyi reddetmişti.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin