Bitstamp borsası, Shiba Inu'yu (SHIB) listeleme kararı aldı

Bitstamp, Shiba Inu’yu listeleme kararı aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 başında Dogecoin’i görmezden gelen Avrupa’nın en yüksek hacimli borsası Bitstamp, Shiba Inu’yu listeliyor.

Dünyanın en uzun süredir devam eden kripto para ticaret platformlarından biri olan Bitstamp, Shiba Inu’yu (SHIB) bugüne kadar şaka tabanlı kripto parası için en önemli onaylardan biri olarak görünen listede listeleme kararı aldı.

Para yatırma ve çekme işlemlerinin ne zaman başlayacağı şimdiden açıklandı. İşlemler 9 Aralık’ta sabahı başlayacak.

Bitstamp’a Shiba Inu dışında Perpetual Protocol (PERP), dYdX (DYDX) ve Gala (GALA) da eklendi. Bahsedilen kripto para birimlerinin şimdilik ABD ve Singapur’da kullanılamayacağını belirtmekte fayda var. Ayrıca borsa, geçen ay Cardano’yu listeleme kararı almıştı.

Bitstamp Dogecoin’i görmezden gelmişti

2011 yılında, şu anda feshedilmiş Mt. Gox borsasına bir Avrupa alternatifi olarak piyasaya sürülen kripto borsası, mevzuat uyumluluğuna verdiği güçlü vurguyla biliniyor.

Muhafazakar listeleme politikalarına bağlılığıyla bilinen Lüksemburg merkezli borsa, 2021’in başlarında orijinal meme parasının fiyatını tavana iten yoğun perakende ilgisine rağmen Dogecoin’i görmezden gelmeyi seçmişti.

Borsanın CEO’su Julian Sawyer, Eylül ayındaki düşüş hakkında yorum yaparak, Bitstamp’ın niceliği değil kaliteyi seçtiğini iddia etmişti. CEO ayrıca, milyarder Elon Musk’ın Dogecoin’in fiyat hareketi üzerindeki etkisine itiraz etmişti:

“Sorun şu ki, bir milyarderin tweet’i ile heyecanlanan veya bir milyarderin tweet’i üzerine düşen bazılarına gidebilirsiniz. Bu durumun doğru olduğunu düşünmüyoruz.”

Bitstamp, işlem hacmi bakımından Avrupa’nın en büyük borsası olmaya devam ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin