Dev kripto borsası Shiba Inu'yu (SHIB) listeleme kararı aldı.

Dev kripto borsası, Shiba Inu’yu (SHIB) listelediğini duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, son birkaç aydır da kripto pazarındaki kullanıcıların dikkatini çekmeye devam etti. Amerika Birleşik Devletleri’nde çok sayıda listeleme ile birleştiğinde, tokenın benimsenmesinde büyük bir artış görüldü. Bu, son birkaç aydaki büyük yükselişinin ana tetikleyicilerinden biri. Tokenin ortaya çıkışından beri yükselen başarı öyküsü ile, daha fazla kripto borsası tokeni listeliyor. İspanyol kripto borsası Bit2Me, tokeni satın almak, satmak ve ticaret yapmak için kullanıcılara eklediğini duyurdu.

Shiba Inu bu yıl büyük ölçüde benimsendi

Bit2Me’ye göre, varlığı dikkate alması ve sonunda listelemesinin ana nedeni, kullanıcıların tokenı listeleme çağrılarıydı. Shiba Inu geçen yıl kripto pazarına girdi, ancak meme coin, pazardaki iddiasını ortaya koymak için bu yıla kadar beklemek zorunda kaldı. Ayrıca Dogecoin’in başarısına bağlı olduğu için kendi başına hiçbir şey yapamadı.

Her iki kripto paranın başarısı Tesla CEO’su Elon Musk’ın toplumu etkileyici gücüyle itildi. oken şu anda değerinde küçük bir düşüş yaşasa da, bu yılın başından bu yana en iyi performans gösteren varlıklardan biri olarak yerini aldı. Tüm bunlar ve diğer bazı faktörlerle birlikte Bit2Me, yüksekten uçan tokenı listeleme kararı aldı.

Borsalar SHIB’yi listelemeye devam ediyor

Twitter’daki duyurusunda şirket, Shiba Inu’nun Dogecoin’den gelen rekabeti ortadan kaldırmasına yardımcı olmayı planladığını söyledi. Dogecoin hakkında konuşan platform, birkaç ay önce tokenin listelendiğini duyurdu. Bit2Me, kurulduğu 2014 yılından bu yana İspanya içinde ve dışında popüler hale geldi. Platform, tüccarların pazardaki çeşitli dijital varlıklara erişmesine izin veriyor ve bunları euro ile eşleştiriyor.

Platform ayrıca, her yıl bir milyondan fazla potansiyel tüccara kripto eğitimi sağladığı Bit2Me akademi programına da sahiptir. Bit2Me’nin yanı sıra Hindistan merkezli bir kripto borsası olan Unocoin de kullanıcıların artık SHIB ve DOGE alıp satabileceklerini ve ticaret yapabileceklerini duyurdu. Hindistan, kripto düzenlemelerinde henüz ilerleme kaydetmemiş olsa da, kripto faaliyetleri hala devam ediyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin