Shiba Inu fiyat tahmini, shiba fiyat tahmini, shiba fiyatı ne kadar? shiba ne kadar? shiba metaverse, shiba fiyat analizi, shib analiz, shiba analiz - Kripto Para Haber

Shiba Inu fiyat tahmini, SHIB geliştiricileri yeni bir Metaverse projesiyle ile ipucu verirken – SHIB rallisi gelebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, ekosistemin en popüler ikinci meme coin’i olan SHIB, hala belirsiz bir durumda olsa da yakında başlatılacak metaverse ile olumlu bir fiyat artışı olasılığı yüksek.

Cumartesi günü Shiba Inu, son 24 saatte nispeten değişmeden kaldıktan sonra 0.00001030 dolarlık bir fiyattan el değiştirdi. Diğer dijital varlıkların çoğu belirgin boğa işaretleri gösteriyor, ancak volatilite eksikliği nedeniyle fiyat hareketi hafta sonu boyunca baskılanabilir.

Bu arada, Shiba Inu için, 0.00001 dolarlık destek seviyesinin yerinde kalması, düşüşlerin ivme kazanarak Aralık ayı düşüklerini test etme olasılığını önlemek için gereklidir.

Öte yandan, SHIB, aynı destek seviyesi olan 0.00001 dolardan toparlanırsa, bu durum Şubat ayında ulaşılan 0.00001574 dolarlık yüksek seviyelere doğru bir çıkış lehine radikal bir değişime neden olabilir.

Shiba Inu Fiyat Tahmini, Shiba fiyat, shib fiyat, shib grafiği, shiba grafiği - Kripto Para Haber

Shiba Inu, yeni Metaverse projesini açıklıyor – The Rocket Pond

Shiba Inu geliştiricileri, Rocket Pond adlı yeni bir metaverse dünyasının lansmanını duyurdu. Yeni metaverse’nin detayları henüz gizli tutulurken, ekip yeni dönemi başlatmak için bir çekiliş düzenliyor. Katılımcılar, metaverse’de arazi başlıkları kazanma şansı elde edebilirler.

Yatırımcılar, Shib – Metaverse bölgesinde arazi satın alırken 0.2 ETH veya yaklaşık 380 dolar ödüyorlar. Çekilişe katılmak için sadece bir beğeni ve retweet gerekiyor ve 10 arazi başlığı hediye ediliyor.

https://twitter.com/Shibtoken/status/1651744671595630592?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1651744671595630592%7Ctwgr%5E6ddd53fc59c9b1f4e1c4efa76cab0589fb72fcb7%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcryptonews.com%2Fnews%2Fshiba-inu-price-prediction-as-shib-developers-tease-new-metaverse-launch-shib-pump-incoming.htm

Kullanıcılar, Rocket Pond’un sırlarını keşfetmek için Shib – The Metaverse ve shib.io’ya odaklanabilirler.

SHIB Token’ın resmi web sitesi son zamanlarda yenilendi ve artık 3D bir uçuş sunuyor. Şu anda, metaverse hayranları SHIB: The Metaverse serisinin açılış HUB’ı olarak hizmet veren WAGMI Temple Flyover’ı keşfedebilirler.

Son bir blog güncellemesinde, SHIB ekibi, Rocket Pond’un Shiba Inu’nun yolculuğunu görsel olarak çekici bir temsille sergilemeyi amaçladığını ve ıssız bir dağ kaçamağının özünü yakaladığını açıkladı.

Ayrıca, tasarımında Lake Tahoe ve Cape Canaveral gibi çeşitli tanınmış yerlerden ilham alınarak yapısal bir ilham kaynağı yaratıldı ve bu yerler tasarıma sorunsuz bir şekilde entegre edildi.

Ekip şu sözlerler metaverse projesini açıklıyor: “Rocket Pond, dağların içinde gizli bir tatil köyü hissi veriyor, etrafınızdaki vahşi doğa ile modern lüks/turistik unsurların karışımı ile YMCA veya KOA kamp ortamı yaratıyor. Vahşi yaşamın karıştığı kristal berraklığındaki sular, dağlara kadar uzanan tatil köyü binaları,”

Shiba Inu fiyatı sarsıntılı bir seyir izliyor, ancak toparlanma bekleniyor.

SHIB boğaları, fiyatın Mart ayının ikinci haftasında $0.00001574’ten düzeltildiği yerden $0.00001 destek seviyesine tutunuyorlar. $0.000012 keskin direncini kırmaya yönelik girişimler sık sık yapılsa da, hiçbiri başarılı olamadı.

Bu durumda, boğaların yapabileceği çok az seçenek var, ancak satıcı yoğunluğu bölgesini zayıflatmak ve öncelikle $0.00001574’e daha sonra da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan $0.00008616’ya kapatmak için yol açmak gerekiyor.

Shiba Inu Fiyat tahmini, shiba günlük grafik, shiba grafiği, shiba analizi, shib analiz - Kripto Para Haber

Rocket Pond’un piyasada SHIB’e karşı olan alıcıların ilgisini artırabileceği potansiyeli bulunuyor, özellikle Bitcoin ve Ethereum gibi daha büyük varlıklar tarafından zaten göz ardı edilmiş hisselerde yer almak isteyenler için büyük bir fırsat. En büyük 19. Ethereum balinasının, muazzam 76.316.827.917 SHIB tokenı satın aldığı ve ayrıca 69 milyar Japon köpek temalı dijital para birimini de güvence altına aldığı görülüyor. Bu balina etkinliği, büyük sahibi pozisyonlarında artan bir konsantrasyonu işaret ederek, güçlendirilmiş piyasa güvenine işaret eden olumlu bir gösterge olarak değerlendiriliyor.

Stokastik Shiba Inu’ya göre, günlük grafiğinde düşen trend çizgisinin üzerindeki bir kırılmanın yakın günlerde büyük bir yükselişi tetikleyebileceğine dair bir trend dönüşünün başlangıcında olduğu belirtiliyor.


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin