Bu altcoin'de simetrik üçgen modeliyle birlikte yükseliş bekleniyor! İşte olası fiyat hedefleri
Bu altcoin'de simetrik üçgen modeliyle birlikte yükseliş bekleniyor! İşte olası fiyat hedefleri

Bu altcoin’de simetrik üçgen modeliyle birlikte yükseliş bekleniyor! İşte olası fiyat hedefleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son iki aydır düzeltme aşamasında olan Hedera coin fiyatı, simetrik bir üçgen modelinin oluşumunu gösteriyor. Bu model teorik olarak, hakim yükseliş trendine devam etmeden önce kısa bir mola sunabilecek bir devam düzenidir.

Anahtar noktalar:

  • Üçgen modeli arasındaki boşluk, ticaret yapılmayan bir bölge olarak kabul edilecek kadar daralmıştır.
  • Bir yön hareketini tetiklemek için üçgen formasyonun herhangi bir trend çizgisinden bir kopuş yapması gerekmektedir.
  • Altcoin’deki gün içi işlem hacmi, %104’lük bir kazanç anlamına gelen 204.5 milyon dolardır.

HBAR Price Prediction

Simetrik üçgen formasyonunun etkisi altında, Hedera fiyat dağılımı birbirine yaklaşan iki trend çizgisi içinde daralıyor. Fiyat neredeyse üçgenin zirvesine ulaştı ve bir kırılma hareketi için hazırlanıyor.

Daha yüksek olasılıkla, genel trend çizgisinin üzerinde bir kırılma, önceki yükseliş trendinin devamına işaret edecektir. Trend çizgisinin üzerinde günlük bir mum kapanışı, alıcılara daha yükseğe sıçramak için güçlü bir yükseliş rallisi sunacak.

Potansiyel ralli, altcoin’i maksimum %55’lik bir kazanç kaydederek 0,07 dolar, 0,079 dolar veya 0,1 dolara yükseltebilir.

Ancak, modelin destek trend çizgisinin altında bir kırılma, HBAR için durumu daha da kötüleştirebilir. Bu döküm aynı zamanda kripto para fiyatını %61,8 Fibonacci düzeltme seviyesinin altına düşürebilir ve satış baskısını hızlandırabilir.

Teknik göstergeler

Teknik göstergelere bakıldığında, orta hatta dalgalanan MACD (mavi) ve sinyal (turuncu) eğimi, piyasa katılımcıları arasındaki kararsızlığı gösteriyor. HBAR’ın üzerindeki 100 ve 200 günlük EMA eğimi ise piyasa duyarlılığının düşüş eğiliminde olduğunu yansıtıyor.

Eğilim: Boğa

Volatilite: Orta

Direnç seviyeleri: 0,07 dolar ve 0,079 dolar

Destek seviyeleri: 0,044 dolar ve 0,056 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin