Shiba Inu ekosistemine bağlı olan bu altcoin, 1 haftada yüzde 200’ü devirdi

Shiba Inu ekosistemine bağlı olan bu altcoin, 1 haftada yüzde 200’ü devirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin (DOGE) katili Shiba Inu’nun (SHIB) ekosisteminden bir altcoin, piyasaların geri kalanı aşağı veya yatay işlem yaparken sessizce büyük aylık kazançlar gösterdi. Bugün piyasa daha fazla toparlanma gösterirken büyük bir patlamayı yaşadı.

BONE, Shiba Inu projesinin yerel merkezi olmayan değişimi (DEX) olan ShibaSwap’ın yönetim belirteci. Kullanıcıların yaklaşmakta olan tekliflere oy vermelerine olanak tanıyor. Yani biri ne kadar çok BONE tutarsa, oyları o kadar fazla aşıyor.

Öte yandan meme coin ekosisteminin meraklıları şu anda bu yıl için planlanan “SHIB: The Metaverse”in lansmanını bekliyor.

Altcoin’den son 1 haftada büyük patlama

Merkezi olmayan ShibaSwap platformunun ana tokeni ve Shiba Inu ekosisteminin bir parçası olan BONE, iki gün içinde %110’dan fazla bir büyüme gösterdi. Belirtecin bu kadar patlayıcı davranışının nedeni, muhtemelen büyük merkezi kripto borsalarında BONE listelenmesiyle ilgili çıkan haberler oldu. 

İlk olarak Gateio, lsitelemeis sonrasında MEXC ve daha fazla borsa listelemeye aldı. Ayrıca altcoin son 1 haftada yüzde 200’ün üzerinde patlama gördü.

Shib Metaverse duyursu milat oldu

Mart ayında ekip tarafından duyurulan Metaverse ekosistemi büyük ses getirdi. Özellikle de şu açıklamaya yer verildi:

“Shib: Metaverse, bir topluluk olarak tarihimizin doruk noktasıdır. Neredeyse evimiz diyebileceğimiz bir yerle inovasyonumuzu ve birliğimizi sergileyen güzel görseller katmanında görüntülenmektedir.

Shiba Ekosistemi tamamen SHIB tarafından kullanılacaktır: Metaverse projesi, yani tüm tokenler $SHIB, $LEASH, $BONE, aşamalar ortaya çıktıkça bir rol oynayacaktır. Bir proje olarak gelişirken ve yeni sürümleri tanıtırken bu ekosistem kavramını anlamak önemlidir. Topluluk, kendilerini bu ortama sokmak için çok sayıda etkileşime, gelecekteki seçimlere ve yaratıcı yollara sahip olacak.”

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin