Dogecoin kurucu ortağı, yeni çıkış yapan Dogechain için o teklifi reddetti

Dogecoin kurucu ortağı, yeni çıkış yapan Dogechain için o teklifi reddetti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın en değerli meme coin’i için ciddi bir rakip ortaya çıktı. Kendi ismiyle blok zincirini bir araya getiren proje geçtiğimiz günlerde faaliyete başladı. Henüz yeni ortaya çıkmasına rağmen büyük ses getirmeyi başardı.

Kripto piyasasında ses getiren yeni bir dijital para birimi olan Dogechain, Blockchain projesini olarak dikkat çekiyor. Aynı zamanda ekip projenin daha çok tanıtılması adına açık sözlü bilgi teknolojisi geliştiricisi arıyor.

Kısa sürede ortaya atılan bu proje tamamen blok zinciri teknolojisine sahip. Kripto piyasasında oldukça arka sıralarda yer alsa da şimdiden önemli borsaların listelemesine sahip oldu. KuCoin ve MEXC borsaları bunlardan en çok dikkat çekeni…

Dogechain için yapılan teklif reddedildi

Kripto para birimi, proje geliştiricisi için Dogecoin kurucu ortağı tercih edildi. Ancak bir twitter kullanıcısının açıkladığına göre kurucu ortak Billy Markus, proje için yardım etmeyi reddetti.

Haberi veren Twitter kullanıcısı, Markus’un teklifi reddetmesi, DOGE topluluğuna “ihanet etme” olması yüzünden kabul edilmedi. 

Dogechain (DC), Dogecoin’e karşı

DC, bu ayın başlarında Ethereum (ETH) tabanlı geliştiricilerin merkezi olmayan finans, değiştirilemez tokenler ve diğer DOGE tabanlı kripto çözümleri oluşturması için bir araç olarak tanıtıldı.

Henüz yeni çıkmasına rağmen DC, DOGE ile karşılaştırılıyor. İsim benzerliği olmasına karşın her iki projeninde farklı şekilde hizmet ettiği biliniyor. Ancak Dogechain zamanla iyi yatırım ve projenin gelişmesiyle daha fazla söz sahibi olabilir.

Dogechain kaç dolar?

Haberi yaptığımız esnada DC/USD paritesi 0,00296 seviyelerinden alıcı buluyor. Varlık yaklaşık olarak bir hafta içinde yüzde 200’ün üzerinde bir büyüme kaydetti.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin