SHIB yakımları hız kesmeden devam ediyor! 1.3 milyar SHIB piyasadan kaldırıldı
SHIB yakımları hız kesmeden devam ediyor! 1.3 milyar SHIB piyasadan kaldırıldı

SHIB yakımları hız kesmeden devam ediyor! 1.3 milyar SHIB piyasadan kaldırıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SHIB topluluğu, son 24 saatte 132.88 milyon Shiba Inu (SHIB), son bir haftada ise 1.31 milyar SHIB ve 190 BONE tokenini yok etti.

Shibburn izleme platformundan elde edilen veriler, geçen hafta 121 ayrı işlemle 1.31 milyar Shiba Inu tokeninin sonsuza kadar dolaşımdan kaldırıldığını gösteriyor. SHIB’yi yakmaya adanmış tokenlerden biri olan 1CENT, Shiba Inu ekosisteminin yönetişim tokeni olan 190 BONE’yi önemli bir işlemde yok etti.

Travis Johnson’ın Shiba Süper Mağazası ve 1Cent tokeni, öne çıkan SHIB yakıcıları arasında yer alıyor. Travis Johnson’ın Shiba Süper Mağazası bu hafta “inferno” adresine 51.12 milyon SHIB göndererek haftanın en fazla Shiba Inu yakanı oldu.

Shiba Inu ve Bone ShibaSwap’ı yakmaya adanmış bir token olan 1Cent, haftanın en büyük SHIB Yakıcıları listesinde ikinci sırada yer aldı. 1Cent token, 28 Haziran Salı günü Haftalık Yakma Etkinliğini düzenledi. 1Cent tokeninin arkasındaki ekip, tek bir işlemle 39.6 milyon SHIB’yi ölü bir cüzdana gönderdi. Aynı zamanda proje, dikkat çekici bir işlem daha gerçekleştirdi ve toplam 190 Bone yaktı.

Son 24 saatte 132 milyon SHIB yandı

Shibburn.com raporlarına göre, haftalık yakmaların yanı sıra, SHIB Burn Portalı’nın yardımıyla son 24 saat içinde 17 ayrı işlemle toplam 132.88 milyon SHIB tokeni kalıcı olarak dolaşımdan kaldırıldı.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin