Bu altcoin'de ayılar geri döndü! Yoğun satış baskısı devam ederse daha fazla düşüş kapıda!
ABu altcoin'de ayılar geri döndü! Yoğun satış baskısı devam ederse daha fazla düşüş kapıda!

Bu altcoin’de ayılar geri döndü! Yoğun satış baskısı devam ederse daha fazla düşüş kapıda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin fiyat analizi, kripto para biriminin şu anda güçlü bir satıştan sonra düşüş eğiliminde olduğunu ortaya koyuyor. LTC fiyatı son 24 saatte neredeyse %7 düştü ve altcoin şu anda 49,98 dolardan işlem görüyor. Kripto para birimi daha önce 49,67 dolardan destek bulmuştu ancak ani bir satışa tanık oldu. LTC/USD paritesi 50,85 dolar seviyesinde dirençle karşı karşıya ve bu seviyenin üzerinde bir kırılma 51,50 dolara bir hareketi tetikleyebilir.

Litecoin piyasası, fiyatların artması ve ardından keskin bir şekilde düşmesi nedeniyle son birkaç gün içinde oldukça oynaktı. Altcoin 52 dolar seviyesini koruyamadıktan sonra düşmeye başladı ve güçlü satış baskısı ile karşı karşıya kaldı. Kripto para biriminin piyasa değeri şu anda 3.5 milyar dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 373 milyon dolar.

LTC 1 günlük fiyat tablosu: Litecoin fiyat desteği 49,67 dolarda mevcut

1 günlük grafiklerde Litecoin fiyat analizi, kripto para biriminin düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Ayılar, fiyatı 50 dolar seviyesinin altına çekmeyi başardıkları için hakimiyeti koruyor. LTC fiyatları şu anda 49,67 dolarda destekle karşı karşıya ve bu seviyenin altında bir kırılma 48,50 dolara doğru bir harekete neden olması beklenebilir. Bollinger Bandının üst limiti şu anda 52,40 dolar ve tersine, Bollinger bandının alt limiti 49,17 dolardır. Bollinger Bandı göstergesi şu anda satış bölgesinde, bu da fiyatların yakın vadede daha da düşeceğini gösteriyor.

image 30

MACD göstergesi de düşüş bölgesinde hareket ediyor. Bu, düşüş momentumunun piyasada güçlü olduğunu gösteriyor. RSI göstergesi şu anda 44.85 seviyesinde ve bu da piyasanın aşırı satım bölgesinde olduğuna işaret ediyor.

4 saatlik fiyat tablosunda Litecoin fiyat analizi: Son gelişmeler ve daha fazla teknik gösterge

image 31

4 saatlik bir fiyat grafiğinde Litecoin, aşağı yönlü bir azalan üçgen modeli oluşturuyor. MACD çizgisi (mavi) sinyal çizgisinin altında hareket ediyor ve bu da düşüş momentumunun yakın vadede devam etmesinin muhtemel olduğunu gösteriyor. RSI göstergesi 43.60’ta ve kademeli olarak aşırı satım bölgesine doğru ilerliyor. Bu da fiyatların yakın vadede daha da düşeceğini gösteriyor.

Litecoin fiyat analizi sonucu

Sonuç olarak, Litecoin fiyat analizi, mevcut piyasa koşulları altcoin’in yükselmesine izin vermediği için düşüşün devam edeceğini ortaya koyuyor. Ayılar yüksek bir ivmeyi sürdürmek için mücadele ediyor ve altcoin’in 49,98 dolar aralığına düşmesine neden oldular. Yine de, geçen haftaki yükseliş momentumunun canlandığı görüldüğünden, fiyatın 50 dolar seviyesinin üzerine çıkması beklenebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin