SHIB rallisi hız kazanacak mı? İşte son gelişmeler
SHIB rallisi hız kazanacak mı? İşte son gelişmeler

SHIB rallisi hız kazanacak mı? İşte son gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SHIB, %55’e varan bir ralliyle aylık en yüksek seviyesi olan 0,00001519 dolara ulaştı. Bu yükseliş düzeltmesi, Temmuz ayı sıçramasından çok daha keskindi. Birçok yatırımcı bu hareketi başka bir yükseliş trendinin başlangıcı olarak yorumladı. Ne yazık ki, piyasanın son derece öngörülemez doğası, bir eğilimin devam edip etmeyeceğini belirlemeyi zorlaştırıyor.

Shiba Inu Ekim ayının başlarında çok daha düşük seviyeleri test etti. Meme coin, 0,000010 dolar fiyat seviyesinde destek buldu ve birçok kez bu desteğin altına düştü.

SHIB neden bazı dezavantajlara sahip?

Shiba Inu’nun uzun vadeli görünümü boğalar lehine işaretler sunuyor. SHIB’nin 0,00001254 dolarlık fiyatı, halihazırdaki aylık zirvesinden %17’ye kadar geri çekildiği anlamına geliyor.

SHIB price action

Son zamanlarda yaşadığı satış baskısının olası nedenlerinden biri, Göreceli Güç Endeksi’ne (RSI) göre aşırı alım olması olabilir. Ayrıca, keskin bir yükselişin ardından, dibi satın alanların kâr alması nedeniyle genellikle bir miktar geri çekilme yaşanır.

SHIB‘nin son 24 saatteki performansı da satış baskısını doğruladı ve fiyat artık aşırı alım bölgesinden çıktı. Para Akışı Endeksi (MFI) de bazı çıkışlara işaret etti. Bu aynı zamanda daha fazla dezavantajın yolda olabileceği anlamına geliyor. Eğer durum buysa, açığa satış yapanlar biraz daha fazla kâr elde etmek için harekete geçti ve fiyat 0,000011 dolar seviyesine yakın alt aralığa geri dönebilir.

SHIB’nin tedarik dağılımına bir bakış, en iyi balina adreslerinin satış yaptığını ortaya çıkardı. 1 milyon ile 10 milyon arasında Shiba Inu coin tutan adresler, son iki günde agresif bir şekilde bakiyelerini düşürdü.

En büyük balina kategorisi sabit bir dengeyi korudu. Hem ağırlıklı duyarlılık hem de FTX fonlama oranları, geçen haftaki güçlü rallinin ardından düştü. Bu, spot ve türev piyasasındaki talebin son iki günde düştüğünü doğrulayarak daha fazla satış baskısının önünü açtı.

SHIB market sentiment

Shiba Inu satış baskısı devam ettiğine göre, döviz dengelerine bir bakış, yatırımcıların beklemesi gereken satış baskısı seviyesini ortaya çıkarabilir. Haftalık akışlara bakıldığında, borsalar dışındaki arzın 27 ile 28 Ekim arasında zirve yaptığı görüldü. Bu arada, arz borsaları hafif bir artış yaşamadan önce aynı zamanlarda dibe vurdu.

SHIB exchange flows

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin