Ethereum kurucusundan kripto sektörüne dair önemli açıklamalar!
Ethereum kurucusundan kripto sektörüne dair önemli açıklamalar!

Ethereum kurucusundan kripto sektörüne dair önemli açıklamalar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, kripto sektörünü yakından ilgilendiren düzenlemeler hakkında görüşlerini paylaştı. Ethereum kurucusu, kripto ekosisteminin düzenleyici politikalarla uyumlu olmak için olgunlaşması gerektiğine inanıyor. Piyasadaki bazı kurallar hakkında fikrini bildiren Ethereum patronu, piyasanın işleyişi üzerinde büyük etkisi olan bazı kanunlardan bahsetti. Twitter’a giderek kripto sektöründeki iki tür düzenlemeyi açıkladı.

Vitalik buterin kripto sektöründe KYC istiyor

Vitalik Buterin, piyasadaki iki tür düzenlemenin yatırımcıları korumaya ve kuruluşlar tarafından taşınan büyük miktarda parayı sınırlamaya odaklandığını iddia etti. İkinci bölümün sonucu olarak konunun sadece DeFi sektöründe değil, piyasa genelinde olduğunu iddia etti. Bu mevcut pazarı göz önünde bulundurarak, düzenlemelerin benimsemeyi sınırlasa bile kripto projelerine özgürlük sağlayabilmesi gerektiğini söyledi.

ETF’lerdeki sınırlamalardan memnun olduğunu, çünkü bu tür ürünlere ana akım ilgi gösterilmeden önce pazarın daha olgun olmasını istediğini belirtti. CEO’nun üzerinde durduğu bir diğer konu da DeFi sektöründeki KYC örneği oldu. Kripto borsalarında KYC’ye ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

Buterin sıfır bilgi kanıtlarını tavsiye ediyor

Buterin ayrıca kripto pazarındaki borsaların KYC’leriyle daha iyisini yapması gerektiğini iddia etti. Konusunu sonlandıran Buterin, genel kripto sektörünün sıfır bilgi kanıtı üzerinde çalışması gerektiğini iddia ediyor. Bu, yönetmeliklere uymalarına izin verecek bir ortam sağlarken verilerini güvende tutmalarına yardımcı olacaktır. Sıfır bilgi kanıtlarıyla ilgili bu eylemin kripto pazarındaki mühendisler tarafından düşünülüp üzerinde çalışılmasını tercih edeceğini iddia etti.

Bu düzenleyici konuların yanı sıra, piyasada geliştirilmekte olan yeniliklerin sayısında büyük bir artış yaşandı. Sonuncusu, kullanıcıların google üzerinden adreslerini kontrol ederek kullanılabilirlik Ethereum bakiyesine bakabilecekleri yeni bir özelliktir. Arama platformu ayrıca, değişimin meydana geldiği süreye kadar geri sayan bir zamanlayıcı oluşturarak Ethereum ağının geçişini anımsattı.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin