Sharpay
Sharpay

Blockchain tabanlı yeni nesil paylaşım butonu: Sharpay

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sharpay, kullanıcılar için içerik tanıtımını sağlamak üzere, Blockchain temelli, ödüllü, web siteleri için yeni bir paylaşım ve çoklu paylaşım düğmesi. Çoklu paylaşım, tek bir tıklamayla çeşitli sosyal ağlarda içerik paylaşma fırsatı anlamına geliyor. Kullanıcılar, paylaşılan bağlantılar aracılığıyla diğer kullanıcıların paylaşımlarını veya ziyaretlerini almak için ödüller alır. Bu, siteler için dönüşüm büyümesi ve kullanıcılar için rahat paylaşım anlamına gelir.

Dünyada 1 milyarı aşkın web sitesi var ve bu sayı her gün artıyor. Fakat yalnızca %3’ü, yani 30 milyonunda paylaşım düğmesi var.

Yaklaşık 3 milyar insan sosyal ağları kullanıyor ve yaklaşık %10’u, bunu aktif olarak yapıyor.

Sharpay, çoklu trafik ve satış için yeni bir SMM (Sosyal medya yönetimi) aracıdır, sosyal aktif kullanıcıların kripto para kazanarak popülerliklerinden para kazanmalarına yardımcı olur.

Sharpay, yüksek teknolojili, analog olmayan, basit bir paylaşım düğmesi çözümüdür. Siteler düğmeyi yükler ve kullanıcılar paylaşım için bir ödül alır.

Sharpay’ın yenilikleri, içerik paylaşımı ve multisharing için Blockchain kârı sağlaması. Bu, her iki seçeneği de içeren benzersiz bir proje. Teknoloji, ayrıca Avrasya uluslararası patent önceliğine sahip.

Proje ile ilgili bazı detaylar

Proje MVP alfa test aşamasında olmasına karşın, 150’den fazla site Sharpay düğmesini kurmuş durumda.

Sharpay, ICObench’in bağımsız uzmanları tarafından 5 üzerinden 4.7 puan alarak dünya çapında değerlendirilen en iyi 5 proje arasına adını yazdırdı.

Ekip, ön satışta maksimum hedefe ulaştı: 2400 ETH için 80 milyon token.

Ana satış süreci 1 Mart’ta başladı; whitelist’te %40 bonus söz konusu.

Sadece görünüşüyle, Sharpay tüm piyasayı iyileştirir. Çeşitli ekonomik aktörlerin birbirlerini bulması ve işbirliği yapması kolaylaşır, iyi ürünler ve hizmetler her zamankinden daha hızlı dağıtılır.

Blockchain’in popülerleşmesi ve eski teknolojilerin tokenizasyonu Sharpay’ın gelişimini ve başarısını artırıyor.

Sharpay, Blockchain kârıyla temellendirilmiş bir paylaşım butonudur.

BTCmanager.com‘un proje hakkında paylaştığı önemli görüşler:

“Sharpay, webdeki içerik paylaşımında devrim yaratmayı amaçlayan bir Blockchain projesi. Projenin ana avantajı, kullanıcıya fayda sağlaması ve içerik paylaşarak para kazanmalarına yardımcı olmasıdır. Ayrıca, Sharpay’ın ödül sistemi, izleyicileri ve ziyaretçileri iyi içerikleri paylaşmaya teşvik edeceğinden, genel sosyal medya harcamalarını azaltarak işletmelere fayda sağlayabilir. ‘İçeriği paylaşma değil, Sharpay’leme zamanı!’”

Sharpay token satışı detayları

1,42 milyar token satılacak. Temsili token fiyatı, 0.00003 ETH olarak belirlenmiş durumda. Soft cap 3 milyon dolar, hard cap ise 45.000 ETH. Minimum 0,1 ETH’lik alımla siz de projeye destek olabilirsiniz.

Proje ekibinden duyuru

Sevgili arkadaşlar!

Size bugünkü token satışı durumumuzu aktarmaktan mutluluk duyuyoruz:

  • Soft Cap’i ilk günden aştık!
  • İlk haftadan 4000 ETH’ye eriştik!

Katılımınız ve desteğiniz için teşekkürler!

Token satışımız devam ediyor. Günün bonusu: %40 ve 10 ETH üstü alımlarda +5% bonus fırsatını kaçırmayın!

Detaylı bilgi için projenin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin