Santiment verilerine göre, bu token
Santiment verilerine göre, bu token "satın alma fırsatı" sunuyor!

Santiment verilerine göre, bu token “satın alma fırsatı” sunuyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano yerel tokeni ADA fiyatı 30 günlük MVRV farklılığı başına tarihsel olarak yükseldiği bir noktaya ulaştı. Token fiyatı bir haftada %7 düşürken Cardano “Tarihsel Satın Alma” bölgesine giriyor. MVRV Divergence’a göre, Santiment tarafından sağlanan verilere göre Cardano ve diğer altcoinler tarihi bir “satın alma fırsatı” bölgesine girdiler. Kripto piyasasındaki artan oynaklık sırasında, yatırımcılar çoğunlukla piyasadaki genel eğilimleri takip ettiğinde, bazı varlıklar aşırı derecede satın alırken diğerleri aşırı satılmaya devam ediyor.

ADA fiyatı için sırada ne var?

Sağlanan grafiğe göre Cardano, ADA fiyatı 30 günlük MVRV farklılığına göre tarihsel olarak yükseldiği bir noktaya ulaştı. Santiment, Cardano 30 günlük orta vadeli aralıktaki ortalama alım satım getirilerinin %-15’in altına düştüğünü ve aşırı satım koşullarına işaret ettiğini bildiriyor. Bunun tarihsel olarak, ADA ve diğer birçok tokenin ağlarda oluşan kayıpları hafifletmek için fiyatta en azından kısa bir geri dönüş gördüğü bir MVRV seviyesi olduğunu belirtiyor.

MVRV veya Piyasa Değerinin Gerçekleşen Değere oranı, kripto para yatırımcılarının bir varlığın fiyatının adil olup olmadığını anlamalarına olanak tanıyan bir oran. Bağımsız bir metrik olarak MVRV, piyasanın tepelerini ve diplerini belirlemek için kullanılır.

Cardano, son başarılara rağmen değerinin altında kalmaya devam ediyor. ADA ağı son aylarda birkaç dönüm noktasına ulaştı, ADA cüzdanlarının sayısı bir ay içinde 100.000 arttı ve toplam rakam 19 Nisan itibariyle 3,2 milyon oldu. Cardano blok zincirindeki faaliyetler, 400 yeni projeyle hızla yükseliyor. Şu anda Cardano üzerinde yaklaşık 900 proje inşa ediliyor.

Ağ büyümesiyle kaydedilen ilerlemeye rağmen, ADA’nın değeri hâlâ düşük. Elde edilen verilerine göre ADA, yayınlandığı tarihte son 24 saatte %1,58 ve geçen hafta yaklaşık %7 düşüşle 0,899 dolardan işlem görüyordu. Altcoin fiyatı, Alonzo sert çatalının duyurulmasıyla birlikte Eylül 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,16 dolara ulaştıktan sonra istikrarlı bir şekilde düştü. Mevcut fiyatıyla ADA, rekor seviyesinin %70,99 altında işlem görüyor. ADA’ya yönelik kitle hissiyatı, yatırımcılar fiyatlarda olumlu bir kırılma beklerken şu anda Kasım ortasından bu yana en olumlu seviyelerde bulunuyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin