MATIC kritik destek seviyesinde işlem görüyor! Boğalar hakimiyeti ele alabilecek mi?
MATIC kritik destek seviyesinde işlem görüyor! Boğalar hakimiyeti ele alabilecek mi?

MATIC kritik destek seviyesinde işlem görüyor! Boğalar hakimiyeti ele alabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MATIC fiyatı Cumartesi günü önemli destek seviyesine yakın işlem görüyor. Fiyat, Ocak ayının sonundan bu yana 1,30 dolar ve 1,75 dolarlık kısa vadeli işlem aralığında hareket ediyor. MATIC fiyatı zor bir noktada ancak bir sonraki yönlü hareketi boğaların lehine döndü.

  • MATIC fiyatı iki haftadır konsolidasyon aşamasında yer alıyor.
  • Daha geniş bir zaman çerçevesinde, fiyat düşüş eğiliminde kalıyor.
  • Bununla birlikte, 1,31 dolar civarındaki çoklu destek, fiyatı 1,75 dolara doğru itebilir.
  • Yazım sırasında MATIC gün için %0,97 düşüşle %1,38 dolardan el değiştiriyor. MATIC fiyatı yakın destek seviyelerini pekiştirmeye devam ediyor.

MATIC için takip edilecek seviyeler

Günlük grafikte, MATIC fiyatı, 2,92 dolara yakın en yüksek seviyeleri etiketledikten sonra 28 Aralık’tan bu yana düşüş trendinde işlem görüyor. Buna ek olarak, azalan trend çizgisi boğalar için bir direnç görevi görüyor. Fiyat, Aralık ayındaki rekor seviyelere göre yaklaşık %65 değer kaybetti.

Ayrıca, MATIC fiyatı, 18 Ocak tarihinde 50 günlük EMA’yı (Üssel Hareketli Ortalama) 2,20 dolardan delerek varlığa daha fazla baskı ekledi. O zamandan beri satıcılar MATIC’te aktif olmaya devam ediyor.

Şu anda fiyat, 1,31 dolar civarında yerleştirilen hayati desteğin yakınında işlem görüyor. Önceki girişimde, MATIC yaklaşık %34 artışla 1,71 doların yüksek seviyelerini test etti. Bu sefer de, sürekli bir satın alma baskısıyla karşı karşıya kalması durumunda fiyat 1,50 dolar seviyesine gerileyebilir. Düşen eğimli çizginin üzerinde başarılı bir günlük kapanış 1,60 doları ve ardından 1,75 dolarlık nihai hedefi devreye sokacaktır.

Öte yandan, satış emirlerindeki ani yükseliş eğilimini değiştirecektir. Altcoin’in 1,30 doların altında bir haftalık kapanış, varlıktaki yukarı yönlü teoriyi geçersiz kılabilir. Düşen yatırımcılar, en son Ekim ayında görülen seviyeler olan 1,20 dolar civarında likidite toplayabilir. Elde edilen verilere göre, altcoin’in 24 saatlik işlem hacmi 1.016.670.599 $ seviyesinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin